Hotel FM:«Chiar nu ne-am aşteptat la acest rezultat»

Membrii trupei au declarat că au crezut în piesa lor, au evoluat bine, au fost pregătiţi şi chiar nu se aşteptau la acest rezultat.

"Nu ne aşteptam câtuşi de puţin. Am crezut în piesa noastră, am evoluat bine, am fost pregătiţi, chiar nu ne-am aşteptat la acest rezultat", au declarat băieţii de la Hotel FM, pentru Mediafax.

Ei spun că finala, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la Düsseldorf Arena, Germania, a fost un spectacol grandios. "Finala a fost aşa cum a văzut toată lumea - un spectacol grandios la care noi am participat fără să ni se poată reproşa ceva", au afirmat membrii trupei Hotel FM.

În ceea ce priveşte câştigătorii competiţiei - reprezentanţii Azerbaidjanului, Ell & Nikki -, băieţii de la Hotel FM spun că "au avut o piesă bună ("Running Scared", n.r.) şi cei doi au cântat bine".

Totodată, membrii trupei Hotel FM au spus că se bucură pentru rezultatul obţinut de trupa Zdob şi Zdub (reprezentanţii Republicii Moldova), care a participat în finala Eurovision de anul acesta cu melodia "So Lucky", clasându-se pe locul al 12-lea.

"Noi ne-am întâlnit cu ei şi la Chişinău, la selecţia lor naţională, şi la Bucureşti, la spectacolul nostru de susţinere - ne-am împrietenit, ne-am susţinut şi ne bucurăm pentru ei", au mai spus băieţii de la Hotel FM.

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
iulia albu
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
Spărgătorii de case preferă şi acum metodele tradiţionale de intrare prin efracţie
Antony Blinken FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta
miting vietnam sursa facebook azopan (2) jpg