I-a murit soţul în braţe, la Urgenţe VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Jale fără margini în familia unui medic din Rovinari! Aflată de gardă la Spitalul de Urgenţă din Târgu Jiu, tânăra a fost chemată la un accident. A rămas stupefiată! Victima era chiar soţul ei.

Sorin Bumbaru împlinise 31 de ani, locuia în Târgu-Jiu şi lucra ca ofiţer în cadrul Poliţiei Rovinari din anul 2005. Marţi seara, acesta se afla pe motocicletă şi a intrat în depăşirea unei coloane de maşini.

Manevra i-a fost, însă, fatală. El a fost accidentat de un autoturism condus de Dumitru Burlică (51 de ani). Imediat la faţa locului, a sosit o ambulanţă.

Ca o ironie a sorţii, soţia sa, Alina Bumbaru, medic la Spitalul de Urgenţă din Târgu Jiu, era de gardă. Mai mult decât atât, împreună cu ea se afla şi sora lui Sorin, asistentă la Ambulanţa Gorj.

Tinerele au avut un şoc văzându-l pe bărbat întins pe carosabil, aproape mort. Deşi au încercat tot posibilul să îl ţină în viaţă pe omul cel mai drag, bărbatul şi-a dat ultima suflare în braţele soţiei şi a surorii sale.

simeon stalpnicul png

"Întâmplarea a făcut ca tocmai sora şi soţia lui să fie de serviciu. Când se anunţă un accident, nu mai întrebăm numele. Aflăm câte victime sunt şi plecăm la faţa locului. Din nefericire, aşa a fost să fie", a spus Ana Duma, şefa Serviciului de Ambulanţă Gorj.

Sorin şi Alina Bumbaru au un băieţel de patru ani şi îl aşteptau pe cel de-al doilea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
jocuri acum 100 de ani  jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net