Ianis, o duci pe Mihaela în America?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ianis Zicu vrea să scape, cel puţin pentru o perioadă, de nebunia din Liga 1. Criticat şi certat de toată lumea, mijlocaşul dinamovist intenţionează să se relaxeze la mii de kilometri depărtare de România.

Zicu a fost vineri la Ambasada Statelor Unite ale Americii şi a obţinut viza de intrare pe o perioadă de zece ani.

Fotbalistul nu va pleca în America singur, ci alături de manechinul Mihaela Tudor, femeia care i-a fost soţie timp de nouă luni. Cei doi au divorţat, însă se pare că sunt pe cale să se împace.

De altfel, această variantă nu este exclusă de apetisanta brunetă. "Nu se ştie niciodată ce ne rezervă viitorul. Un lucru este însă sigur: am rămas în relaţii foarte bune cu Ianis. Ne vedem, vorbim... Ce va fi mai încolo, nu putem ştii", a declarat, de curând, fosta doamnă Zicu.

"Gurile rele" susţin că divorţul celor doi ar fi fost doar o şmecherie, o chestie făcută de ochii lumii, pentru ca Ianis să se poată însura din nou, tot cu Mihaela.

Cei doi s-ar recăsători de dragul mamei fotbalistului dinamovist, care nu a participat la căsătoria organizată în secret de Ianis şi Mihaela, în aprilie 2009.

Citeşte şi:Zicu: "Suntem o ţară de sifonari! Nu ştiu dacă mai rămân din vară! Vom vedea!"Şoc! Zicu se însoară cu fosta soţie!Ianis Zicu şi nevasta, divorţ în 10 minuteFosta iubită a lui Zicu: «Se plângea că nu mai face sex cu nevasta»

Mihaela a revenit pe podium

Manechin de profesie, bruneta lui Zicu a stat departe de podium câteva luni. Nu pentru că nu era cerută de designeri, ci pentru că a vrut să fie alături de soţul ei.

De curând, însă, Mihaela a revenit la marea ei dragoste, moda. "Am făcut pauză pentru că Ianis trecea printr-o perioadă mai puţin bună şi avea nevoie de mine lângă el", a explicat manechinul.

simeon stalpnicul png

Zicu va fi rezervă cu Steaua

După ce în partida cu CFR a stat în tribună, Ţălnar nu-l va titulariza pe machidon nici în derby-ul de mâine cu Steaua, dar îl va include în lot.

Dacă pe plan profesional lui Zicu nu-i merge bine, în schimb jucătorul şi-a mărit parcul auto şi, pe lângă limuzina Mercedes, acum conduce şi fosta maşină a lui Dănciulescu, Nissan Infinity.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mario iorgulescu jpg
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net