Iaşi: „Cazul Larisa” se repetă la Botoşani

Ultima actualizare:

Pe 18 octombrie 2005 Larisa, fetiţa de opt ani a familiei Chelaru a dispărut de la locuinţa familiei din Lunca Cetăţuii. După mai bine de două luni de căutări, corpul micuţei a fost găsit în tomberonul din faţa blocului.

Procurorii l-au reţinut atunci pe Robert Ciobanu, vecinul familiei Chelaru, care s-a dovedit a fi şi autorul faptei. Adolescentul de 17 ani a fost trimis în judecată pentru omor deosebit de grav, iar pe 25 iulie 2006 a fost condamnat la 20 de ani de închisoare. Pe 14 iulie tatăl Larisei Chelaru şi-a pus capăt zilelor la locul de muncă. Înainte de a ase sinucide Constantin Chelaru le-a mărturisit colegilor că îi este teamă ca ucigalul ficei sale să nu scape cu o pedeapsă mai mică.

Densia Suru, fetiţa de doi ani din Cordăreni, a dispărut pe 9 octombrie. După ce anchetatorii au căutat-o zile în şir micuţa a fost găsită fără suflare într-o râpă. Medicii legişti au stabilit ieri că Denisa a murit în urma unui şoc hemoragic, cauzat de o lovitură în zona capului.

În timpul cercetărilor, mama fetiţei, Alina Suru şi-a luat viaţa aruncându-se într-o fântână din apropierea secţiei de poliţie din localitatea Cordăreni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
constantin si elena sfinti png
bullying 679274 1920 jpeg
caine jpg
4 baza Sinaia jpg
Tudor Arghezi
cutremur napoli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net