Iată cine sunt cele mai bogate femei din România!

simeon stalpnicul png

Vă prezentăm în continuare lista celor mai bogate femei din ţara noastră, potrivit datelor furnizate de topul Forbes.

Carmen Adamescu - 900 - 1 mld euro

Este preşedintele consiliului de administraţie al Unirea Shopping Center Bucureşti. Carmen Adamescu îşi alege hainele de la case de modă precum Christian Dior sau Ralph Laurent sau genţi de la Hermes. Pe lista proprietăţilor deţinute de familia Adamescu se mai află compania de asigurări Astra, ziarul România Liberă sau hotelul Rex din Mamaia.

Veronica Drăgan 800-900 mil euro

Veronica Drăgan, văduva lui Iosif Constantin Drăgan, a preluat frâiele afacerilor soţului cu mulţi ani înainte de moartea acestuia (august 2008). Este Preşedintele Executiv al Grupului din anul 2001. Locuieşte la Palma de Mallorca (Spania), dar sediul principal al afacerilor sale este la Milano (Italia). 

Camelia şi Corina Voiculescu - 175-180 milioane de euro

Camelia şi Corina Voiculescu au preluat în 2006 trustul tatălului lor, Dan Voiculescu, în urma deciziei acestuia de a ocupa poziţia de vice-premier în guvernul Tăriceanu. În prezent, grupul are afaceri în industria media, de care se ocupă Camelia în special, dar şi în comerţ, industrie şi energie.

Măriuca Talpeş 75-80 milioane de euro

În 1990, Măriuca şi Florin Talpeş puneau bazele Softwin, una din firmele care aveau să devină în timp o companie multinaţională. Adevărata lovitură au dat-o cu BitDefender, divizia de securitate a grupului Softwin, înfiinţată 11 ani mai târziu, şi cu o prezentă în peste 100 de ţări.

Camelia Şucu - 70 milioane de euro

Are 45 de ani şi este medic de profesie. La începutul anilor '90 a pus bazele, alături de soţul ei Dan Şucu, producătorului de mobilă Mobexpert. Cei doi s-au despărţit în 2007, iar în urma divorţului Camelia a rămas cu 40 milioane de euro şi cu retailerul de mobilă de lux Class Living.

Anca Vlad - 53-55 milioane de euro

Anca Vlad este fondatoarea unuia dintre cele mai mari business-uri din industria de medicamente - grupul Fildas, şi una din cele mai discrete femei de afaceri din România. În timp, Anca Vlad a fost aleasă, printre puţinele românce şi chiar est europence, în Asociaţia Internaţională a Femeilor  Intreprinzătoare - Leading Women Entrepreneurs of The World.

Mihaela Marcu - 45 milioane de euro

Mihaela Gabriela Cristescu, medic pediatru de meserie, este fondatoarea Medlife, operator de servicii medicale. În prezent, familia Marcu deţine 51% din companie, după ce în noiembrie 2009 au vândut alături de IFC pentru peste 20 de milioane euro, 36,25% din titluri fondului privat SGAM Eastern Europe, deţinut de o subsidiară a grupului Societe Generale. Pe lângă investiţiile din farma, mai au şi alte proiecte personale.

Mirela Tomele - 43-45 milioane de euro

Mirela Tomele conduce, alături de soţul ei Ioan, businessul Tiger Amira cu afaceri de 30 milioane de euro, anul trecut. În acte, Mirela Tomele este şefa companiei şi recunoaşte că de cele mai multe ori este ultima care stinge lumina la birou. Munca i-a fost răsplătită, iar investiţiile au continuat an de an. Familia Tomele a investit şi în achiziţia de terenuri.

Bancnotele care valorează 1800 de lire
Kanye West si Julia Fox jpg
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Zile libere legale în 2023
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Doliu in perioada Craciunului
pele gettyimages 841963610 jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
soldati marele razboi foto imagoromaniae jpg
image
image
image
image
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg