Iată cum e să trăieşti într-un apartament de 120.000 €

Vineri seara am plecat, plină de entuziasm spre ansamblu rezidenţial unde urma să locuiesc, de probă. De cum am ajuns, o linişte deplină. Mămici cu cărucioare îşi plimbau copii sau îi supravegheau la locurile de joacă.

Apartamentul pe care l-am primit de probă este complet mobilat şi utilat, de la halat de baie şi până la tacâmuri. După nici două ore, prietenii s-au îmbarcat într-o maşină şi au ajuns în zonă, curioşi să vadă cartierul din mijlocul pădurii.

"Ce linişte! Se cere un party", strigă Marius, susţinut, din secunda doi de fetele din gaşcă. Zis şi făcut. Combina muzicală din apartament a început să duduie, iar Loredana, Ionela şi Andreea nu au stat locului o clipă.

"Aerul curat e de vină!" spune Ionela, în timp ce îşi trage sufletul. Orele s-au scurs şi am povestit, verzi şi uscate.

Răcoarea de afară ne-a ţinut treji până la ora 03.00, iar la final, nu poţi spune decât că, dacă ai bani e şi păcat să nu locuieşti într-un ansamblu rezidenţial.

Loc de joacă şi relaxare

După-amiaza ne-am petrecut-o afară, lângă spaţiul de joacă.

Sală de sport

După prânz, am testat şi sala de fitness, unde am făcut febră musculară, din lipsă de antrenament.

Am petrecut până la 3 dimineaţa

Ionela, Andreea, Loredana şi Marius s-au distrat pe cinste în casa nouă deţinută pentru trei zile de Maria,reporterul Click!

Bucătăria, complet mobilată

Mi-am servit prietenii cu câte o cafea şi le-am pregătit masa. Bucătăria este dotată cu tot ceea ce are nevoie o familie.

Adio praf şi trafic

De pe terasa apartamentului vezi chiar pădurea Băneasa. După petrecere, am discutat verzi şi uscate în dormitorul complet mobilat. Apartamentul de probă are toate dotările.

Apartamentul costă 120.000 de euro

Apartamentul în care am fost proprietar chiar şi pentru trei zile costă 120.000 euro şi are o suprafaţă utilă de 65 mp. În această sumă este inclus şi locul de parcare.

Cei interesaţi de o locuinţă în nordul Capitalei, dar care se tem că ar putea petrece prea mult timp în trafic, au posibilitatea de a-şi testa locuinţa timp de trei zile. Potenţialii clienţi trebuie să achite 5% din valoarea locuinţei, bani care vor fi returnaţi, dacă apartamentul nu corespunde aşteptărilor.

cub visarion alexa png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
image png
Adelina Pestriţu
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Hadis Najafi Foto Profimedia
lansator rachete nucleare rusia foto ap
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg