Iată cum să mănânci de Paşte fără să te îngraşi!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Săbătoarea Învierii Domnului aduce multe plăceri culinare şi kilograme în plus.

Astfel, pentru a remedia această problemă, Oana Cuzino a vorbit cu cele de la perfecte.ro şi le-a dat câteva sfaturi despre cum să te simţi bine, dar şi să arăţi bine de Paşte.

Unul dintre primii paşi este să nu urmezi sintagma: «gata, mănânc pe săturate doar zilele astea şi de săptămâna viitoare reîncep viaţa sănătoasă, sau dieta, după caz».

Spre exemplu, maximul permis de ouă este de două pe zi, iar aperitivele pot fi foarte saţioase - ceapa verde, roşiile, telemeaua sau piftiile.

Ca să ai o siluetă şi după această sărbătoare, dar şi să guşti din bunătăţurile pregătite de mama sau bunica, ideal ar fi să consumi carbohidraţii dimineaţa şi nu la prânz.

simeon stalpnicul png

Spre exemplu, poţi mânca cozonac la micul dejun, dar ar fi bine să eviţi cărnurile. La prânz, încearcă să te bazezi pe legume şi proteine - cum ar fi drob, alături de ceapă sau salată.

Evită să combini multe feluri de mâncare şi încearcă să faci pauze lungi între acestea. Cei care au probleme cu ficatul, vezica biliară sau pancreasul nu ar trebui să consume carne de miel, mai ales în combinaţie cu alcoolul - o pot înlocui cu carnea de vită, pui sau peşte.

La cină nu ar mai trebui să existe carbohidraţi, ci proteine, astfel încât să determini corpul să ardă grăsimile peste noapte.

Şi cum «baba suferă la frumuseţe», încearcă să nu mănânci nimic între cele trei mese principale. Practic, nu ai voie nici ciocolată, nici fructe sau legume.

CITEŞTE AICI CELELALTE SFATURI ŞI AFLĂ CARE SUNT CELE MAI CALORICE ALIMENTE

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
masa de paste shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net