Iată cum se face berea lui Obama !


    Ingredientele  berii prezidenţiale:Zahăr de porumb; Malţ; Hamei ; Miere; Drojdie
Ingredientele berii prezidenţiale:Zahăr de porumb; Malţ; Hamei ; Miere; Drojdie

A fost dezvăluit secretul berii lui Obama! Administraţia preşedintelui american a publicat pe internet reţeta băuturii prezidenţiale.

Printre ingredinentele minune prezente în berea blondă se numără câteva soiuri de malţ şi hamei, miere special pregătită, drojdie şi puţin zahăr de porumb.

Peste 12.000 de oameni au semnat o petiţie online, pentru ca Barack Obama să dezvăluie reţeta secretă a berii de la Casa Albă.

"Aceasta este pivniţa oficială unde ţinem berea Casei Albe, aici verificăm în ce stadiu se află băutura. Aici este sortimentul de bere blondă iar aici, cel de bere brună. Noi monitorizăm temperatura. Suntem atenţi dacă berea face bule, pentru că aşa ne dăm seama dacă trebuie să mai fermenteze, apoi o mutăm în aceste recipiente şi o distilăm", explică bucătarul de la Casa Albă, Sam Kass.

Se pare că ingredientul principal al celor două tipuri de bere, blondă şi brună, făcute la Casa Alba, Este mierea produsă de de albinele din stupii găzduiţi chiar la reşedinţa preşedintelui Statelor Unite.

"Mierea ii da berii o aromă şi un gust bun, însă nu o îndulceşte", a mai mărturisiit bucătarul. Din păcate, fabrica de bere a preşedintelui american are o capacitate mică, ca să producă suficientă băutură pentru toţi doritorii.

horoscop jpg
cub andrele png
Buzau 1 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
parlamentul european profimedia  jpg
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
image
image
image
image
image
image
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif