Iată cum se face berea lui Obama !

Ultima actualizare:

    Ingredientele  berii prezidenţiale:Zahăr de porumb; Malţ; Hamei ; Miere; Drojdie
Ingredientele berii prezidenţiale:Zahăr de porumb; Malţ; Hamei ; Miere; Drojdie

A fost dezvăluit secretul berii lui Obama! Administraţia preşedintelui american a publicat pe internet reţeta băuturii prezidenţiale.

Printre ingredinentele minune prezente în berea blondă se numără câteva soiuri de malţ şi hamei, miere special pregătită, drojdie şi puţin zahăr de porumb.

Peste 12.000 de oameni au semnat o petiţie online, pentru ca Barack Obama să dezvăluie reţeta secretă a berii de la Casa Albă.

"Aceasta este pivniţa oficială unde ţinem berea Casei Albe, aici verificăm în ce stadiu se află băutura. Aici este sortimentul de bere blondă iar aici, cel de bere brună. Noi monitorizăm temperatura. Suntem atenţi dacă berea face bule, pentru că aşa ne dăm seama dacă trebuie să mai fermenteze, apoi o mutăm în aceste recipiente şi o distilăm", explică bucătarul de la Casa Albă, Sam Kass.

Se pare că ingredientul principal al celor două tipuri de bere, blondă şi brună, făcute la Casa Alba, Este mierea produsă de de albinele din stupii găzduiţi chiar la reşedinţa preşedintelui Statelor Unite.

"Mierea ii da berii o aromă şi un gust bun, însă nu o îndulceşte", a mai mărturisiit bucătarul. Din păcate, fabrica de bere a preşedintelui american are o capacitate mică, ca să producă suficientă băutură pentru toţi doritorii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net