Ilie, cât mai ai de gând să suporţi?

image
Ilie Năstase și Brigitte Sfăt

Viaţa amoroasă a lui Brigitte Sfăt bate orice scenariu de telenovelă. Vedeta nu-şi poate trăi liniştită povestea de dragoste alături de Ilie Năstase, fiind hărţuită de soţul ei, Ovidiu Torj. Cu nervii întinşi la maximum, Brigitte şi Ilie speră să rezolve conflictul în instanţă.

Imediat după divorţul de Amalia, Ilie Năstase a intrat, fără voia sa, într-un triunghi amoros desprins parcă dintr-un film cu o acţiune intrigantă.

Fostul jucător de tenis s-a îndrăgostit în urmă cu patru luni de vedeta Playboy Brigitte Sfăt, însă problemele din viaţa ei amoroasă le dau mari bătăi de cap.

Citeşte şi:

«Ia 1.000.000 € şi dă-mi copilul»

«Soţul vrea să mă despartă de Ilie!»

Aflaţi la Timişoara, în urmă cu o lună, cei doi au fost urmăriţi la aeroport, de Ovidiu Torj, soţul lui Brigitte, care a făcut un scandal monstruos: „A făcut un circ monstruos în faţa a peste 100 de persoane. A ţipat, m-a înjurat pe mine, pe Brigitte, pe Ilie. Are ceva cu toată familia, a făcut scandal şi la părinţii mei acasă. La aeroport a adus şi fetiţa, numai ca să o împiedice pe Brigitte să plece. Eu sunt martoră la proces, iar acum câteva zile am dat declaraţii", a povestit Cristina Szeifert, sora lui Brigitte, pentru Click!

Se pare că Ovidiu Torj este şi motivul pentru care Ilie Năstase şi-a ieşit din pepeni în urmă cu o lună, când a înjurat o ziaristă din Timişoara.

Potrivit spuselor lui Brigitte, în seara respectivă ei se aflau la restaurantul Casa cu Flori, iar Ovidiu a venit şi a făcut scandal, anunţându-i şi că afară îi aşteaptă presa.

Mai mult, Năstase a sărit în apărarea lui Brigitte şi l-a jignit pe Cristi Brancu, din cauză că i-a atribuit iubitei sale apelativul de puşcăriaşă.

Şi-a inugurat salonul la Timişoara

Iubita lui Ilie Năstase a deschis ieri porţile noului salon de înfrumuseţare, B-Fashion. La eveniment nu a participat şi Năstase, care nu a mai ajuns de la Bucureşti. „Am stabilit ca această inaugurare să o fac cu asociata mea, Tripona Murgu, care este şi avocata mea”, a spus Brigitte Sfăt. În scurt timp, ea va deschide şi un salon de tatuaje.

«Brigitte mi-a furat copilul. M-am dus la Poliţie!»

Ilie Năstase către o jurnalistă: «Du-te-n morţii mă-tii! Vrei să-ţi sparg faţa?»

Sora lui Brigitte: «Ilie va ceda la un moment dat!»

Până şi Cristina este convinsă de faptul că scandalurile cu Ovidiu Torj îi vor periclita, lui Brigitte, relaţia cu Ilie: „Ovidiu este foarte violent, a tras-o în jos pe Brigitte şi vrea să o distrugă şi să o despartă de Ilie. Năstase este un om inteligent, sper să nu plece urechea la toate aceste lucruri, dar cred că la un moment dat va ceda", ne-a mai spus Cristina.

simeon stalpnicul png

Blonda în vârstă de 29 de ani l-a cunoscut pe Ilie în urmă cu două luni şi se bucură că sora sa şi-a găsit, în sfârşit, fericirea.

EXCLUSIV Cum se distrează Ilie Năstase şi noua lui iubită Brigitte Sfăt, la Paris

Soţul vrea s-o încurce pe iubita lui Ilie Năstase

Brigitte Sfăt: «Îl vreau pe Ilie repede, gol sau îmbrăcat»

Iubita lui Năstase, «tunată» de 8.000 €

Cristina nu s-a arătat deloc deranjată de faptul că „Acces direct" a difuzat o înregistrare telefonică-şoc, în care Brigitte o acuza pe sora sa că a întreţinut relaţii sexuale cu soţul ei: „Cred că este o înscenare a lui Torj. Dacă Brigitte ar fi avut ceva cu mine, cred că mi-ar fi spus personal. Ori noi am fost în vacanţă împreună, la începutul verii", a mărturisit Cristina.

«Ilie Năstase şi Brigitte sunt suflete- pereche»

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub bianca dragusanu png
FotoJet (1) jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
iulia albu
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia
Nord Stream FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
tanc t55 romania foto mapn (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
marcel pavel coronavirus 0 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
A1 marcaje webp
pasaj doamna ghica jpg