«Îmi e greu să-l uit pe fostul! Ce să fac?»


    Scrie-ne  ce probleme  ai în amor
Scrie-ne ce probleme ai în amor

Din cauza serviciului, Clara a trebuit să se mute din localitate. Iubitul ei nu a urmat-o, dar ea nu-l poate uita. Uite ce sfaturi i-a dat Ioana cititoarei noastre.

"Bună, Ioana.  Mă numesc Clara şi sunt din Timişoara. Am avut o relaţie cu un băiat, care a durat 8 ani. La firma la care lucram am fost avansată. Toate au decurs normal în relaţia noastră până în momentul când am fost detaşată în altă localitate. Iubitul meu nu a fost de acord să mă urmeze şi astfel ne-am despărţit.

Suntem separaţi de un an. Nu am mai ţinut legătura. Singurele lucruri pe care le aflu despre el sunt de la prietenii mei rămaşi acolo. Îmi este tare dor de el. Ce mă sfătuieşti să fac? Să renunţ la job şi să mă întorc la el sau să-l uit şi să-mi refac viaţa? Mulţumesc frumos, Clara."

Dragă Clara, se spune că dragostea învinge totul, dar, în situaţia ta, lucrurile nu stau chiar aşa. Când doi oameni se iubesc, sunt alături unul de altul şi la bine şi la greu şi se susţin reciproc.

După opt ani de relaţie, probabil că iubitul tău nu a mai avut sentimente atât de puternice pentru tine şi din acest motiv a preferat să vă despărţiţi decât să te urmeze într-o altă localitate pentru a-ţi continua cariera. Într-adevăr, nu este uşor să te muţi dintr-un loc unde ai prieteni, unde te-ai obişnuit cu un anumit stil de viaţă. Probabil că şi el munceşte şi dacă te-ar fi urmat ar fi fost nevoit să-şi caute un alt loc de muncă.

Dar eu totuşi rămân la părerea mea şi spun că dacă iubitul tău era implicat în relaţia cu tine, la nivel emoţional, atunci la orice problemă aţi fi avut se găsea o rezolvare, cu atât mai mult că eraţi în relaţie de foarte mult timp şi nu renunţa la tine.

Sfatul meu e să te concentrezi pe ceea ce e important pentru tine în viaţă, să evoluezi ca om şi profesional, şi să devii o femeie puternică şi independentă. Nu mai sta ancorată în trecut şi priveşte doar spre viitor şi sunt sigură că vei întâlni acea persoană care să te aprecieze şi să te susţină în tot ceea ce faci. Sunt conştientă că nu-ţi e simplu să-l scoţi din suflet atât de uşor, este normal să-ţi fie dor de el, dar din punctul lui de vedere relaţia s-a terminat, fiindcă nu a mai dat nici un semn de viaţă, ceea ce spune foarte multe. Eu mi-am permis să-ţi dau nişte sfaturi, dar tu eşti cea care decizi pentu viaţa ta.

Alegi să plângi după un bărbat care a renunţat la tine sau îţi continui viaţa. Oare tu cum ai fi procedat dacă el îţi spunea să te muţi cu el înt-o altă localitate pentru a-şi continua cariera? Eu sunt sigură că l-ai fi urmat.

cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
cub ioana ilie nastase png
mihai voropchievici jpg
FotoJet jpg
cub mircea baniciu png
transylvania 3902156 1920 jpg
Catalin Botezatu png
bunic Flickr.com Candice Pdx
image
image
image
image
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg
shutterstock 1833215881 jpg
pensionar jpg
nasterea domnului jpg
16 foto 1   case antipirati jpg