În Gara de Nord şuţii pot fura în voie

Ultima actualizare:

Mai nou, aurolacii bagă mâna în poşete chiar în faţa camerelor de supraveghere. Ştiu că acestea nu mai funcţionează de cinci luni.

„22 dintre ele nu mai merg din decembrie, iar 8 au fost oprite în urmă cu trei săptămâni pentru a le face revizia tehnică. Au trecut trei ani de când au fost amplasate", spune Oana Brânzan, de la biroul de presă al CFR Infrastructură.

În realitate, povestea e cu totul alta. „S-a rupt un cablu optic când a fost reparată copertina Gării de Nord şi pentru că nu au încheiat un contract de întreţinere a sistemului cu o firmă, cei de la CFR dau din umeri şi spun că nu-l pot repara. Pe noi ne ajutau foarte mult camerele de supraveghere. Cu ajutorul lor am prins mulţi hoţi", ne-a mărturisit Alexandru Popa, comisar-şef la Poliţia TF.

Au dat 25.000 € degeaba

CFR Infrastructură a investit 25.000 de euro pentru achiziţionarea şi montarea celor 30 de camere. Acum mai trebuie să scoată circa 6-7.000 de euro pentru repararea lor.

Atunci când camerele de supraveghere funcţionau, poliţiştii vedeau pe monitoare tot ce mişcă în gară. Acum, ecranele sunt negre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net