Începătorul Leonardo, noul antrenor Inter Milano

Pentru Renaşterea Interului, preşedintele Massimo Moratti şi-a pus nădejdea în neexperimentatul Leonardo, mai degrabă decât în Walter Zenga, care avea ştampila clubului (a apărat 13 ani buturile nerazzurri) sau Luciano Spaletti, noul campion al Rusiei, pe care Zenit Sankt Petersburg nu vrea să-l lase să plece, potrivit Agerpres.

Cei 12 ani petrecuţi la AC Milan, 4 ca jucător, şapte în staff-ul administrativ şi unul ca antrenor, nu l-au determinat pe Moratti să-l respingă, preşedintele interist fiind fermecat de personalitatea lui Leonardo, care are meritul de a fi rezistat caracterului lui Silvio Berlusconi, primul ministru, dar şi proprietarul lui AC Milan, deloc stăpânit când era vorba să-l critice în public.

Leonardo l-a caracterizat, la plecare, cel mai bine, se pare, pe Berlusconi, comparându-l cu Narcis: "Tot ce nu-i seamănă, nu-i place".

Poliglotul brazilian (pe lângă portugheză, vorbeşte japoneză, franceză, engleză şi italiană), adept al jocului ofensiv, nu vine la o echipă în criză profundă, dar va trebui, totuşi, să redreseze un colectiv care a pierdut deja 7 meciuri în acest sezon.

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg