Incredibil! A căzut un mort din cer la Londra

Ultima actualizare:

    Bărbatul s-a prăbuşit de la înălţimea de peste 300 de metr
Bărbatul s-a prăbuşit de la înălţimea de peste 300 de metr

Tragedie la Londra. Locuitorii dintr-o suburbie liniştită a capitalei britanice au fost şocaţi când au descoperit, luni dimineaţa, cadavrul unui bărbat căzut peste o maşină parcată. Victima a căzut din avion.

Omul, originar din Africa de Nord, a căzut în gol de la peste 300 de metri înălţime, după cum estimează poliţiştii britanici.

Este vorba de un tânăr cu vârsta de circa 30 de ani, despre care se crede că a călătorit agăţat în zona trenului de aterizare al unui avion şi s-a prăbuşit cu puţin timp înainte ca aparatul de zbor să aterizeze pe Aeroportul Heathrow.

simeon stalpnicul png

Victima, care a fost găsită plină de sânge, nu a fost încă identificată şi, până ce nu va fi efectuată autopsia, nu se poate cunoaşte cu certitudine cauza morţii.

Anchetatorii cred că pasagerul clandestin a murit din cauza temperaturilor foarte scăzute, sub 0 grade Celsius, de la altitudinile de peste 7.000 de metri pe care le-a atins avionul.

Un român a supravieţuit

În iunie 2010, un român de 20 de ani a reuşit să ajungă la Londra agăţat de trenul de aterizare al unui avion ce aparţinea familiei regale din Dubai.

Tânărul, a cărui identitate nu a fost făcută publică, a fost găsit îngheţat când aeronava, care decolase de la Viena, din Austria, a aterizat pe Aeroportul Heathrow.

El a supravieţuit miraculos, deoarece, din cauza unei furtuni, aeronava a zburat la o altitudine mai joasă decât în mod normal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net