Internarea Oanei Zăvoranu, un mister total


    Oana Zăvoranu (39 de ani) a  fost internată luni seară  în stare de inconştienţă
Oana Zăvoranu (39 de ani) a fost internată luni seară în stare de inconştienţă

După o noapte şi o zi petrecute în Spitalul Floreasca, Oana Zăvoranu a ajuns acasă pe picioarele ei, dar a fost din nou dusă la spital câteva ore mai târziu. De data asta, Răzvan, iubitul ei, a apelat la ambulanţa unei clinici private.

UPDATE ORA 23.30 Oana Zăvoranu a fost dusă din nou la spital, de această dată cu o ambulanţă privată, care a fost chemată la casa vedetei de apropiaţii ei. În acest timp, mama ei, Marioara Zavoranu era prezentă în platoul "Un show pacatos", povestind despre drama pe care o trăieşte din cauza stării fiicei sale.

simeon stalpnicul png

A încercat Oana Zăvoranu să se sinucidă? A fost în comă mai multe ore? Sau a fost o nouă încercare „marca Zăvo" de a atrage atenţia asupra vieţii sale lipsite de evenimente interesante. Secretomania de care au dat dovadă mama şi iubitul vedetei, dar şi medicii de la Spitalul Floreasca, ridică multe semne de întrebare despre ce s-a întâmplat în realitate. Mai ales că Oana a fost externată pe semnătura iubitului, miercuri seara, la mai puţin de 24 de ore de când fusese găsită leşinată în propria casă. Nici asistentele de la secţia de Toxicologie a spitalului de urgenţă nu înţeleg cum a fost posibil acest lucru.

"Nu ştiu, că nimeni nu vrea să spună. Chiar dacă lucrăm aici. E un secret total. Nu ştiu. Asta ne întrebăm şi noi", răspunde o asistentă atunci când e întrebată de Oana Zăvoranu.

Cadrele medicale de la Spitalul Floreasca spun că vedeta a fost externată la cerere. "I-a făcut o spălătură gastrică şi la revedere", spune o altă asistentă, citată de rtv.ro.

Într-un fel sau altul chiar mama Zăvorancei recunoaşte acest lucru. "Medicii i-au prescris o reţetă cu multe vitamine şi i-au recomandat o alimentaţie sănătoasă. Din păcate Oana o moşteneşte pe soacră-mea care a murit la 86 de ani. Ea a avut migrene congenitale şi o durea des capul în anotimpul rece, exact ca pe fii-mea", explică Mărioara ce i s-a întâmplat de fapt Oanei. În perioada următoare, mama va fi nevoită să facă zilnic naveta la locuinţa fiicei sale de pe strada Andrei Mureşanu, pentru a petrece cât mai mult timp cu ea dar şi pentru a-i duce mâncare, aşa cum ne-a mărturisit. "Am fost la Afumaţi să-i cumpăr nişte pui de ţară. Oana trebuie să aibă acum o alimentaţie sănătoasă ca să se pună pe picioare, încă se simte rău şi este ameţită după atâtea perfuzii", ne-a spus mama Zăvorancei.

Alături de Oana este şi iubitul acesteia care a revenit la sentimente mai bune faţă de ea şi care acum stă 24 de ore din 24 la căpătâiul ei. "Se simte mai bine, doar că se plânge că o doare capul! Nu am reuşit să vorbim foarte mult. Mi-a spus că oboseşte şi nu se simte confortabil când vorbeşte. A mâncat puţin pui la grătar şi a băut un fresh de morcov şi portocale. Împreună cu mama ei şi Silvia (n.r. menajera Oanei Zăvoranu) nu vrem decât să îi facem toate poftele şi să o punem pe picioare. Acum nu mai ia pastile. Nu i s-a dat nimic, dar i se va da! I s-a recomandat să ia vitamine. Doar mănâncă şi doarme. Sunt şi voi rămâne 24 de ore din 24 lângă ea. Pe viitor vrem să mergem la un psiholog cu ea, dar acum nu este cazul sa ne facem planuri pe o perioadă mai mare de următoarea zi", a declarat Răzvan Dumitrescu pentru Click!

Oana nu putea să fie externată pe semnătura iubitului

Externarea Oanei Zăvoranu pe semnătura iubitului nu pare a fi ceva legal. Prof. dr. Mircea Cinteză, membru al consiliului Colegiului Medicilor Bucureşti, ne explică ce prevede legea: „Potrivit legislaţiei în vigoare, un pacient poate fi externat din spital pe baza propriei semnături în orice situaţie, mai puţin dacă are o boală psihică. De asemenea, bolnavul poate pleca din spital la cererea scrisă a unui aparţinător legal. Nu poate veni oricine, chiar dacă e prieten al bolnavului, să ceară externarea".

Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
serban huidu si mihai gainusa
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
cub anastasia soare png
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg