A găsit 3 milioane $ în Spam! O americancă era milionară și habar nu avea

Ultima actualizare:

A devenit milionară în pandemie! O americancă din Oakland County, Michigan, a cumpărat online un bilet la loto pentru tragerea din data de 31 decembrie. Ea a explicat că a fost atrasă de faptul că premiul de la Mega Millions era mare și a preferat tranzacția online pentru că se temea de COVID-19.

Conducerea loteriei a avertizat că zeci de câștigători nu și-au ridicat banii - foto Shutterstock
Conducerea loteriei a avertizat că zeci de câștigători nu și-au ridicat banii - foto Shutterstock

Laura Spears, din Oakland County, Michigan, SUA, și-a propus să devină milionară în 2022 și să uite de coșmarul prin care a trecut în cei doi ani de pandemie când a stat mai mult închisă în casă. Ea a cumpărat online un bilet la loteria Mega Millions și a jucat la tragerea din 31 decembrie. ”Am văzut pe Facebook că premiul cel mare de la Mega Millions ajunsese la un nivel destul de mare așa că am intrat pe site-ul companiei și mi-am cumpărat un bilet”, a povestit femeia pentru The Sun.

A crezut că nu a câștigat la loto

A descoperit că cele cinci numere s-au potrivit și că a încasat premiul de un milion de dolari însă a ratat informarea că premiul ei fusese triplat pentru că bifase pe biletul de joc X3. Informarea conform căreia Loteria îi aducea la cunoștință că trebuia să încaseze 3 milioane $ i-a intrat în secțiunea ”Spam” de pe adresa de e-mail a femeii. Dezamăgită că nu a câștigat și că i s-a părut că biletul ei virtual a fost câștigător, femeia a revenit la viața ei obișnuită.

A descoperit mesajul când plătea facturi

Săptămâna trecută, când a început să achite facturile la electricitate, servicii TV prin cablu și ratele la bănci a intrat în e-mail și a vrut să își golească secțiunea ”Spam”, unde sunt stocate mesajele nedorite. Practic, a fost la o fracțiune de secundă distanță de a șterge mailul care o ajuta să revendice premiul complet. A încremenit când a văzut primul mesaj venit de la Loto în care i se spunea că a câștigat un milion $. ”Bucuria m-a paralizat”, a povestit Spears care avea să mai descopere o surpriză după doar 10 secunde.

După 10 secunde, premiul s-a triplat

Citind și restul mesajelor din Spam (n.r. lucru pe care nu l-a mai făcut niciodată în ultimii cinci ani) Spears a descoperit că bifase din greșeală pe biletul jucat secțiunea X3, adică de trei ori premiul. Zilele trecute femeia s-a dus la sediul central al Loteriei și și-a ridicat cecul. Conform Loteriei Mega Millions, în ultimii ani zeci de premii de milioane de dolari nu au fost ridicate de către câștigători și organizatorii cred acum că din cauză că mailurile ”cu bani” au intrat în ”Spam” și lumea le-a șters fără să verifice.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net