A găsit 3 milioane $ în Spam! O americancă era milionară și habar nu avea

24 ianuarie 2022

A devenit milionar─â ├«n pandemie! O americanc─â din Oakland County, Michigan, a cump─ârat online un bilet la loto pentru tragerea din data de 31 decembrie. Ea a explicat c─â a fost atras─â de faptul c─â premiul de la Mega Millions era mare ╚Öi a preferat tranzac╚Ťia online pentru c─â se temea de COVID-19.

image
Conducerea loteriei a avertizat că zeci de câștigători nu și-au ridicat banii - foto Shutterstock

Laura Spears, din Oakland County, Michigan, SUA, ╚Öi-a propus s─â devin─â milionar─â ├«n 2022 ╚Öi s─â uite de co╚Ömarul prin care a trecut ├«n cei doi ani de pandemie c├ónd a stat mai mult ├«nchis─â ├«n cas─â. Ea a cump─ârat online un bilet la loteria Mega Millions ╚Öi a jucat la tragerea din 31 decembrie. ÔÇŁAm v─âzut pe Facebook c─â premiul cel mare de la Mega Millions ajunsese la un nivel destul de mare a╚Öa c─â am intrat pe site-ul companiei ╚Öi mi-am cump─ârat un biletÔÇŁ, a povestit femeia pentru The Sun.

A crezut că nu a câștigat la loto

A descoperit c─â cele cinci numere s-au potrivit ╚Öi c─â a ├«ncasat premiul de un milion de dolari ├«ns─â a ratat informarea c─â premiul ei fusese triplat pentru c─â bifase pe biletul de joc X3. Informarea conform c─âreia Loteria ├«i aducea la cuno╚Ötin╚Ť─â c─â trebuia s─â ├«ncaseze 3 milioane $ i-a intrat ├«n sec╚Ťiunea ÔÇŁSpamÔÇŁ de pe adresa de e-mail a femeii. Dezam─âgit─â c─â nu a c├ó╚Ötigat ╚Öi c─â i s-a p─ârut c─â biletul ei virtual a fost c├ó╚Ötig─âtor, femeia a revenit la via╚Ťa ei obi╚Önuit─â.

A descoperit mesajul când plătea facturi

S─âpt─âm├óna trecut─â, c├ónd a ├«nceput s─â achite facturile la electricitate, servicii TV prin cablu ╚Öi ratele la b─ânci a intrat ├«n e-mail ╚Öi a vrut s─â ├«╚Öi goleasc─â sec╚Ťiunea ÔÇŁSpamÔÇŁ, unde sunt stocate mesajele nedorite. Practic, a fost la o frac╚Ťiune de secund─â distan╚Ť─â de a ╚Öterge mailul care o ajuta s─â revendice premiul complet. A ├«ncremenit c├ónd a v─âzut primul mesaj venit de la Loto ├«n care i se spunea c─â a c├ó╚Ötigat un milion $. ÔÇŁBucuria m-a paralizatÔÇŁ, a povestit Spears care avea s─â mai descopere o surpriz─â dup─â doar 10 secunde.

Dup─â 10 secunde, premiul s-a triplat

Citind ╚Öi restul mesajelor din Spam (n.r. lucru pe care nu l-a mai f─âcut niciodat─â ├«n ultimii cinci ani) Spears a descoperit c─â bifase din gre╚Öeal─â pe biletul jucat sec╚Ťiunea X3, adic─â de trei ori premiul. Zilele trecute femeia s-a dus la sediul central al Loteriei ╚Öi ╚Öi-a ridicat cecul. Conform Loteriei Mega Millions, ├«n ultimii ani zeci de premii de milioane de dolari nu au fost ridicate de c─âtre c├ó╚Ötig─âtori ╚Öi organizatorii cred acum c─â din cauz─â c─â mailurile ÔÇŁcu baniÔÇŁ au intrat ├«n ÔÇŁSpamÔÇŁ ╚Öi lumea le-a ╚Öters f─âr─â s─â verifice.

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
cub delia png
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Experţi în armamentul nuclear: Putin recurge la ameninţarea nucleară pentru a evita intervenţia directă a NATO în Ucraina jpeg
FotoJet (4) jpg
masini electrice jpeg
monkeys g12b54201d 1920 jpg
copii portofel restituit png
landscape 2459981 1920 jpg