A paralizat ca să semene cu Kim Kardashian

image
Vedeta tv Kim Kardashian este idolul lui

Nu-şi mai poate mişca faţa şi buzele i-au explodat! Britanicul Jordan James Parke s-a nenorocit după ce a făcut 50 de operaţii de 158.000 $ ca să semene cu vedeta americană de televiziune Kim Kardashian.

I-a paralizat faţa după ce şi-a făcut numeroase operaţii estetice, injecţii cu botox şi peste 30 de măriri ale buzelor cu acid hialuronic. Jordan James Parke, de 23 de ani, din Birmingham, Marea Britanie, s-a supus unor chinuri inimaginabile pentru a semăna cu idolul lui, Kim Kardashian, de 34 de ani.

image
Vedeta tv Kim Kardashian este idolul luiFoto: AP/Instagram

În plus, a muncit din greu în domeniul vânzărilor şi la un club de fitness pentru a-şi plăti cele 50 de operaţii care au costat 158.000 de dolari (585,5 milioane de lei) pe care a început să le efectueze începând cu ianuarie 2014. Pentru fiecare injecţie cu botox a trebuit să achite 550 de dolari (2.146 de lei). Numai că rezultatul a fost catastrofal. Din cauza cantităţii exagerate de acid hialuronic, buzele i-au explodat şi acum i se scurge tot timpul din ele un lichid transparent. Însă cea mai gravă este paralizia facială cauzată de injecţiile cu botox, din cauza cărora nu îşi mai poate mişca gura, nasul şi ochii. Pentru a deschide buzele, ca să mănânce, Jordan face eforturi îngrozitoare. “Trebuie să împrumut bani de la familie ca să mă repar. Medicii îmi spun că trebuie să îmi reducă buzele, dar nu vreau să aud, pentru că nu aş mai semăna cu Kim”, spune Parke, supărat. Fanul înrăit al divei americane de televiziune le-a cerut, la 1 aprilie, medicilor să îl scape definitiv, cu ajutorul laserului, de podoaba capilară şi să-i mai “sculpteze” nasul. Asta doar ca să semene şi mai bine cu vedeta de televiziune. Însă aceştia au refuzat să-i facă o astfel de modificare, fiindcă nu ar mai fi putut să respire.

image
cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
cub oana zavoranu png
Atac cu rachete rusesti in Ucraina FOTO Twitter jpg
vagner jpg
image
image
image
image
Noile monede cu portretul Regelui Charles al III-lea (foto: Facebook / The Royal Mint)
visarion alexa
bucatar
nicusor dan primar bucuresti jpeg
cub alexandru arsinel teatru png
george simion AUR jpg