A părăsit ISIS după ce o fată a fost violată cu bestialitate sub ochii lui. Mărturii cutremurătoare

Ultima actualizare:

    Femeile capurate de ISIS sunt transformate în sclave sexuale
Femeile capurate de ISIS sunt transformate în sclave sexuale

Un militant ISIS a povestit că a decis să părăsească gruparea căreia i-a fost fidel după ce a văzut cum o fată de 15 ani era violată cu bestialitate. Numit de presă Nizar, el a vorbit şi despre centrele de detenţie ale ISIS.

El a dezvăluit că a luat decizia de a pleca din ISIS după ce a fost martor la o scenă violentă. Nizar a văzut cum a fost violată cu bestialitate o sclavă de 15 ani şi apoi lăsată să moară în celula sa, conform dailymail.co.uk

Bărbatul a explicat că i s-a spus să nu vorbească despre incident si că, în viziunea militanţilor ISIS, "captivii sunt captivi, faci ce vrei cu ei". 

Nizar s-a alăturat ISIS după ce oraşul său din Siria a fost cucerit de gruparea jihadistă. "Chiar credeai că e Islam. Mergeam la moschee şi eram învăţaţi Coranul". Însă el şi-a dat seama rapid că ISIS are o viziune greşită asupra religiei: paznic la un centru de detenţie, el a văzut cum 100 de oameni erau arestaţi zilnic pentru diverse fapte: "Erau arestaţi, reţinuţi şi bătuţi. După trei zile erau eliberaţi".

A fost însă cu adevărat îngrijorat de cele 475 de sclave sexuale, printre care femei din Irak şi Yazidi. Militanţi ISIS erau aduşi în centru pentru a-şi alege sclavele, care erau abuzate sau forţate să se mărite cu străini. Cele care refuzau erau executate. 

Atunci, Nizar a început să aibă coşmaruri, să nu mai mănânce şi a decis să plece. "Erau ca surorile mele", a mai spus bărbatul care a reuşit să scape şi a fugit în Turcia alături de familia lui. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net