A slăbit 135 de kilograme în 15 luni! Transformarea uimitoare

image
Lui Jared Mollenkopf i se părea obositor și doar să stea jos câteva ore pe zifoto: captură video

La început avea 235 de kilograme. După ce a împlinit 40 de ani, a realizat că s-a săturat să fie obez și s-a hotârât să facă tot posibilul pentru a slăbi. În numai 15 luni, bărbatul a reușit să slăbească nu mai puțin de 130 de kilograme.

Simte că s-a născut din nou. Noul lui corp parcă i-ar fi oferit și o nouă viață. Jared Mollenkopf a trecut printr-o transformare uimitoare, prin care nu și-a imaginat vreodată că va reuși să treacă. Dacă la început îi părea aproape imposibil să se așeze pe podea și să realizeze poziții de yoga ușoare, în cele din urmă, bărbatul a ajuns să fie uimitor de flexibil, potrivit mirror.co.uk.

Uite cum arată acum

Jared a realizat un videoclip în care își spune povestea emoționantă și le arată oamenilor că, într-adevăr, dacă vrei, poți. „Am fost gras toată viața mea. În fiecare zi mă trezeam mai greu decât fusesem în ziua de dinainte. Era un adevăr al vieții și îl acceptasem... Știam că trebuia să schimb stilul de viață”, spune el.

image
Jared a ajuns să poată face unele dintre cele mai complexe mișcări de yoga

Cu toate acestea, nu i-a fost deloc ușor, mai ales că la început nu avea motivația necesară: „Pentru cea mai lungă perioadă de timp, nu aveam nici un înteres în a mă schimba. Știam că atunci când mă așezam ca să mănânc o cutie de gogoși mă vor face mai gras, că spatele mă va durea și mai tare și că va fi și mai greu să mă ridic. Astăzi este diferit”.

În cele din urmă, nici el nu știe ce anume l-a făcut să se răzgândească. Probabil faptul că doar să stea jos câteva ore pe zi i se părea extenuant din cauza grăsimii excesive. Ceea ce l-a ajutat să slăbească au fost exercițiile de yoga. La finalul videoclipului, apare un nou Jared, mult mai slab, mai sănătos și mai flexibil.

sarah anamaria prodan jpg
image png
claudia patrascanu copii png
giselle si tom brady
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub anamaria prodan png
63326256 403 jpg
statuia lui Hercule descoperita in grecia FOTO Ministerul Culturii Grecia jpg
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg