A trăit 46 de ani cu aşa ceva în creier. Medicii au rămas muţi

Acul de 4,5 centimetri se află  în emisfera stângă a creierului
Acul de 4,5 centimetri se află în emisfera stângă a creierului

De 46 de ani are migrene zilnic! Chinezoaica Liu Kao a mers pe la toţi doctorii şi nimeni nu a reuşit să-i găsească un leac. Recent, ea a ajuns la un spital, unde s-a descoperit că are un ac în creier.

Biata Liu Kao, o femeie de 48 de ani din Anhui, o provincie din estul Chinei, a aflat şocată, recent, care era cauza durerilor de cap care nu îi mai dau pace. După ce medicii de la spitalul din Wuhan, provincia Huibei, i-au făcut o tomografie computerizată, au observat că, în emisfera stângă a creierului său, se află un ac de 4,5 centimetri. Ei cred că obiectul ascuţit i-a fost înfipt în cap înainte de împlinirea vârstei de 1 an şi 6 luni, când creierul încă nu era bine format. De aceea nu i-a împiedicat dezvoltarea. Liu a ajuns la spitalul din Wuhan când deja durerile de cap deveniseră insuportabile.


    Acul de 4,5 centimetri se află  în emisfera stângă a creierului
Acul de 4,5 centimetri se află în emisfera stângă a creierului

De aceea, după ce doctorii i-au spus că o pot opera ca să i-l scoată, însă intervenţia chirurgicală este riscantă, ea nu a stat pe gânduri să ia o decizie. Liu Kao preferă să moară, în caz că operaţia nu va reuşi, decât să mai trăiască în continuare cu migrenele îngrozitoare. Părinţii ei nu mai trăiesc şi nimeni altcineva nu a putut-o lămuri cum a ajuns acul în creierul său. Liu Kao o are în permanenţă alătuiri pe fiica sa, care o încurajează. Medicii spun că vor face tot ce le stă în putinţă pentru ca intervenţia chirurgicală să decurgă fără incidente. Acul nu ocupă o suprafaţă prea mare din creier şi ar putea fi extras fără să provoace afecţiuni majore pe suprafaţa materiei cerebrale.

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg