A trăit 46 de ani cu aşa ceva în creier. Medicii au rămas muţi

Ultima actualizare:
Acul de 4,5 centimetri se află  în emisfera stângă a creierului
Acul de 4,5 centimetri se află în emisfera stângă a creierului

De 46 de ani are migrene zilnic! Chinezoaica Liu Kao a mers pe la toţi doctorii şi nimeni nu a reuşit să-i găsească un leac. Recent, ea a ajuns la un spital, unde s-a descoperit că are un ac în creier.

Biata Liu Kao, o femeie de 48 de ani din Anhui, o provincie din estul Chinei, a aflat şocată, recent, care era cauza durerilor de cap care nu îi mai dau pace. După ce medicii de la spitalul din Wuhan, provincia Huibei, i-au făcut o tomografie computerizată, au observat că, în emisfera stângă a creierului său, se află un ac de 4,5 centimetri. Ei cred că obiectul ascuţit i-a fost înfipt în cap înainte de împlinirea vârstei de 1 an şi 6 luni, când creierul încă nu era bine format. De aceea nu i-a împiedicat dezvoltarea. Liu a ajuns la spitalul din Wuhan când deja durerile de cap deveniseră insuportabile.


    Acul de 4,5 centimetri se află  în emisfera stângă a creierului
Acul de 4,5 centimetri se află în emisfera stângă a creierului

De aceea, după ce doctorii i-au spus că o pot opera ca să i-l scoată, însă intervenţia chirurgicală este riscantă, ea nu a stat pe gânduri să ia o decizie. Liu Kao preferă să moară, în caz că operaţia nu va reuşi, decât să mai trăiască în continuare cu migrenele îngrozitoare. Părinţii ei nu mai trăiesc şi nimeni altcineva nu a putut-o lămuri cum a ajuns acul în creierul său. Liu Kao o are în permanenţă alătuiri pe fiica sa, care o încurajează. Medicii spun că vor face tot ce le stă în putinţă pentru ca intervenţia chirurgicală să decurgă fără incidente. Acul nu ocupă o suprafaţă prea mare din creier şi ar putea fi extras fără să provoace afecţiuni majore pe suprafaţa materiei cerebrale.

image
image
image
image
image
image
justice 471885 1280 jpg
portofel cu bani pixabay jpg
cat 649164 1280 jpg
19  mine aur rosia montana jpg
glass 1587258 1280 jpg
dacia 1300 jpg
novak jpg
Alex stefanescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net