Alertă! Lumea în pericol! Ce pregăteşte fiul celui mai periculos terorist


    Hamza pune la cale atentate îngrozitoareFoto: captură video
Hamza pune la cale atentate îngrozitoareFoto: captură video

Trupele de elită SAS (Special Air Services) au lansat misiunea de a-l ucide sau a-l captura pe fiul celui mai mare terrorist, Osama Bin Laden, înainte ca acesta să organizeze atacuri teroriste deosebit de grave în lume, după modelul tatălui său.

Hamza, fiul lui Osama Bin Laden, în vârstă de 28 de ani, este ţinta forţelor armate britanice, care îl vor pe noul şef al organizaţiei teroriste al-Qaeda viu sau mort. Se spune că acesta este activ şi pune la cale atacuri împotriva Occidentului, după ce tatăl său a fost ucis de US Navy Seals în 2011.

După ce s-a ascuns cu săptămâni înainte ca Osama să fie omorât, Hamza a reapărut şi ar pune la cale mai multe atacuri împotriva civilizaţiei occidentale. Se credea că acesta se ascunde în Pakistan, dar serviciile de securitate spun că s-ar fi mutat în Siria. Serviciile de securitate l-au plasat în topul 10 al celor mai vânate ţinte în cadrul Operaţiunii Shader. Scrisori descoperite în buncărul lui Osama bin Laden arată că teroristul numărul 1 al lumii îşi instruia fiul să preia frâiele organizaţiei teroriste al-Qaeda. Pentru căutarea lui Hamza se foloseşte tehnologie de ultimă oră. În plus, sursa care îl va identifica şi va ajuta la capturarea sa se va alege cu aur într-o cantitate egală cu greutatea sa. Trupele SAS dau asigurări că noul lider al-Qaeda va fi prins mai devreme sau mai târziu. Va face o greşeală şi cei 40 de ofiţeri de elită care se află pe urmele lui în Siria vor da de el cu ajutorul surselor locale. SAS în colaborare cu SUA se folosesc de avioane spion, drone şi sisteme de recunoaştere de voce pentru a-l descoperi pe Hamza. Trei echipe de lunetişti echipaţi cu Toyota 4x4 blindate îi vor da de urmă şi îl vor ucide sau îl vor captura.


    Osama bin Laden, cel mai periculos teroristFoto> Guliver Getty
Osama bin Laden, cel mai periculos teroristFoto> Guliver Getty
horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub morris png
cub isabela onoriu png
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg