Are 139,5 miliarde $ în cont şi spală vase zilnic

Ultima actualizare:

    Miliardarul american  de 54 de ani e maestru în bucătărie şi a gătit pentru cântăreaţa Ciara şi soţul ei Russell Wilson
Miliardarul american de 54 de ani e maestru în bucătărie şi a gătit pentru cântăreaţa Ciara şi soţul ei Russell Wilson

Americanul de 54 de ani a intrat în istorie în urmă cu câteva luni după ce compania Amazon a fost prima care a depăşit 1.000 miliarde $ la bursă. Jeff Bezos a povestit recent care sunt secretele succesului său fulminant. Şi totul începe cu... spălatul vaselor.

Jeff Bezos (54 de ani) şi soţia lui Mackenzie (48 de ani) au o avere personală de 139,5 miliarde de dolari. Cresc împreună patru copii, trei băieţi şi o fată adoptată din China, al căror nume au evitat să îl dezvăluie presei din motive de siguranţă. Recent, Bezos şi-a dezvăluit secretele succesului. Miliardarul a povestit că se trezeşte zilnic la 5.00, iar la 5.30 începe să facă gimnastică de înviorare, timp de 30 de minute. La ora 6.00 începe să mediteze controlându-şi respiraţia. La 6.30 deschide o carte şi citeşte timp de 30 de minute, iar asta îi pune mintea în mişcare. La ora 7.00 mănâncă micul dejun. După masă, strânge vasele şi se apucă să le spele. Asta îl ajută să îşi pună mintea la contribuţie şi îi vin cele mai bune idei. La ora 8.00 începe să muncească, la 13.00 mănâncă prânzul şi pleacă de la serviciu la 18.00. Adoarme la 23.00 şi a doua zi o ia de la capăt.

Conform unui studiu al cercetătorilor de la Universitatea din California publicat la 29 noiembrie, spălatul vaselor este cel mai bun prilej pentru o gândire creativă şi cele mai bune idei manageriale sunt produse de creier până în ora 10.00. Este foarte important ca până la această oră să avem măcar 30 de minute de lectură (n.r. carte ziar sau revistă). Conform revistei americane Forbes, Bezos este cel mai bogat om din lume, cu o avere de 139,5 miliarde $, fiind urmat de Bill Gates, cu 90 miliarde $, şi Warren Buffett, cu o avere de 88 de miliarde.

Bezos a recunoscut în timpul unei conferinţe de la Clubul Economic din Washington că e dependent de patru lucruri: de trezitul devreme, spălatul vaselor, de gimnastică şi de şedinţele de meditaţie. “Cele mai bune decizii legate de Amazon le-am luat în jurul orei 8.00, înainte ca băncile să îşi înceapă programul”, a explicat bogătaşul. O altă pasiune secretă este prepararea micului dejun, iar printre cei care au gustat clătitele preparate de el se numără cântăreaţa Ciara şi soţul ei Russell Wilson.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cea mai veche cafenea buc jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net