Atac armat la un liceu din Tennessee, SUA. Mai multe persoane au fost împușcate

Ultima actualizare:

    Un atac armat a avut loc la un liceu din Tenneessee
Un atac armat a avut loc la un liceu din Tenneessee

Atac armat la un liceu din Knoxville, Tennessee, Statele Unite ale Americii. Potrivit primelor informații, în urma atacului au fost înregistrate mai multe victime, însă nu a fost anunțat oficial numărul acestora.

Poliţia din Knoxville, Tennessee, a anunţat, luni, că a reacţionat la mai multe informaţii despre un atac armat la un liceu, care a produs cel puţin câteva victime. „Au fost raportate mai multe victime împuşcate, inclusiv un ofiţer al KPD. Investigaţia este în curs în acest moment”, a anunţat poliţia din Knoxville pe Twitter.

Imaginile transmise la televiziune au arătat poliţie şi echipaje de pompieri în jurul Austin-East High School, din estul oraşului Knoxville.

“Knox County Schools răspunde la un atac armat care a avut loc în această după-amiază la Austin-East Magnet High School. Strângem informaţii despre această situaţie tragică şi vom oferi informaţii suplimentare cât mai curând posibil”, a anunțat directorul unității de învățământ, relatează News.ro. ”Clădirea şcolii a fost asigurată, iar elevii care nu au fost implicaţi în incident au fost reunişi cu familiile lor”, a continuat acesta. Școala a fost carantinată strict şi că părinţilor li s-a spus să meargă în spatele campusului pentru a-şi lua copiii.

Poliția din Knoxville a anunțat că ofiţerii de poliţie locali au fost trimişi la liceul Austin-East Magnet ”după ce un suspect înarmat a fost raportat în incintă. S-au tras focuri de armă în timp ce se apropiau de suspect”, a transmis poliția locală pe Twitter.

În acțiune, un poliţist a fost lovit de gloanţe, dar viaţa sa nu este în pericol. Russia Today anunță că și un elev a fost împușcat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sosoaca gif
image
image
image
image
image
image
weekend distractie jpeg
bancnota cu Elipsa totala de Soare din 1999 FOTO casacumonede ro jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
bani jpg
Banner George Simion
Marele Bazar din Istanbul, un rai colorat al negoțului jpeg
1 mamaliga jpg jpeg
Drumul Taberei dupa ploaie FOTO Adevărul / Mihai Epure
image
actualitate.net
image
actualitate.net