Atac brutal într-un fast-food din Marea Britanie. Uite ce s-a putut întâmpla într-un McDonald's!

24 ianuarie 2022

Un atac brutal a avut loc duminic─â ├«ntr-un fast-food din Marea Britanie, iar imaginile surprinse la fa╚Ťa locului au f─âcut ├«nconjurul Internetului, scrie The Sun.

O femeie a c─ârei identitate nu a fost dezv─âluit─â a fost atacat─â de un agent de paz─â al restaurantului, lovit─â cu picioarele ╚Öi t├ór├ót─â pe podea. B─ârbatul ├«ncerca, astfel, s-o dea afar─â din local. 

image

Pe imaginile ├«nregistrate femeia este v─âzut─â cum se aga╚Ť─â de picioarele agentului de securitate,  ├«n timp ce ├«ncerca s─â se ridice de jos. ├Än tot acest timp, gardianul striga la ea  ÔÇ×pleac─âÔÇŁ ╚Öi ├«i ar─âta u╚Öa. Totul, sub privirile altor clien╚Ťi ai restaurantului care, ├«ns─â, nu au avut curaj s─â intervin─â. 

McDonald's a demarat o anchet─â cu privire la acest incident, iar agentul de securitate - care lucreaz─â pentru o firm─â cu care fast-food-ul are ├«ncheiat un contrat  - a fost suspendat. 

Un purt─âtor de cuv├ónt a spus c─â gigantul fast-food are o ÔÇ×politic─â de toleran╚Ť─â zeroÔÇŁ fa╚Ť─â de ÔÇ×violen╚Ť─â sau abuzÔÇŁ.

image

Imaginile realizate de un spectator ╚Öocat o arat─â pe fat─â cum ├«l love╚Öte pe pazic cu piciorul ├«n um─âr, iar apoi cade din nou pe podea. Urmeaz─â o ploaie de picioare pe care agentul i le aplic─â tinerei ├«n timp ce-i strig─â ÔÇ×d─â-te din drumÔÇŁ

La un moment dat, b─ârbatul o apuc─â pe fat─â de un picior ╚Öi o t├ór├óie pe podea, spre u╚Ö─â, pentru a o da afar─â. 

image

O surs─â a declarat pentru Sun c─â cineva trebuie s─â ia atitudine ├«n acest caz absolut ╚Öocant. : ÔÇ×Trebuie spus ceva ├«n mod public despre acest gardian. Seara trecut─â am v─âzut un video cu acest nebun c├ónd o lovea cu pumnul ├«n incinta unui restaurant McDonaldÔÇÖs ├«n fa╚Ťa oamenilor ╚Öi apoi t├ór├ónd-o afar─â f─âr─â ca nimeni s─â fac─â nimicÔÇŁ.

image

Un purt─âtor de cuv├ónt al McDonald's a declarat: ÔÇ×Avem o politic─â de toleran╚Ť─â zero c├ónd vine vorba de violen╚Ť─â sau abuz de orice fel. Persoana ├«n cauz─â lucreaz─â pentru o companie extern─â de securitate ╚Öi nu va fi de serviciu la niciunul dintre restaurantele noastre ├«n timp ce vom desf─â╚Öura o investiga╚Ťie complet─â asupra acestui incidentÔÇŁ.

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
maria dragomiroiu
image png
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg
inceput de an scolar jpeg