Atac brutal într-un fast-food din Marea Britanie. Uite ce s-a putut întâmpla într-un McDonald's!

Un atac brutal a avut loc duminică într-un fast-food din Marea Britanie, iar imaginile surprinse la fața locului au făcut înconjurul Internetului, scrie The Sun.

O femeie a cărei identitate nu a fost dezvăluită a fost atacată de un agent de pază al restaurantului, lovită cu picioarele și târâtă pe podea. Bărbatul încerca, astfel, s-o dea afară din local. 

image

Pe imaginile înregistrate femeia este văzută cum se agață de picioarele agentului de securitate,  în timp ce încerca să se ridice de jos. În tot acest timp, gardianul striga la ea  „pleacă” și îi arăta ușa. Totul, sub privirile altor clienți ai restaurantului care, însă, nu au avut curaj să intervină. 

McDonald's a demarat o anchetă cu privire la acest incident, iar agentul de securitate - care lucrează pentru o firmă cu care fast-food-ul are încheiat un contrat  - a fost suspendat. 

Un purtător de cuvânt a spus că gigantul fast-food are o „politică de toleranță zero” față de „violență sau abuz”.

image

Imaginile realizate de un spectator șocat o arată pe fată cum îl lovește pe pazic cu piciorul în umăr, iar apoi cade din nou pe podea. Urmează o ploaie de picioare pe care agentul i le aplică tinerei în timp ce-i strigă „dă-te din drum”

La un moment dat, bărbatul o apucă pe fată de un picior și o târâie pe podea, spre ușă, pentru a o da afară. 

image

O sursă a declarat pentru Sun că cineva trebuie să ia atitudine în acest caz absolut șocant. : „Trebuie spus ceva în mod public despre acest gardian. Seara trecută am văzut un video cu acest nebun când o lovea cu pumnul în incinta unui restaurant McDonald’s în fața oamenilor și apoi târând-o afară fără ca nimeni să facă nimic”.

image

Un purtător de cuvânt al McDonald's a declarat: „Avem o politică de toleranță zero când vine vorba de violență sau abuz de orice fel. Persoana în cauză lucrează pentru o companie externă de securitate și nu va fi de serviciu la niciunul dintre restaurantele noastre în timp ce vom desfășura o investigație completă asupra acestui incident”.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net