Atac cu bombă la un hotel de lux din Pakistan. Bilanț tragic: 4 morți și 12 răniți

Ultima actualizare:

    Un atac cu bombă a avut loc la un hotel de lux din PakistanSursă foto: Gettyimages
Un atac cu bombă a avut loc la un hotel de lux din PakistanSursă foto: Gettyimages

Explozia unei bombe la un hotel de lux din oraşul pakistanez Quetta a ucis cel puţin patru oameni şi a rănit alți 12 în cursul serii de miercuri, 21 aprilie.

Este crezut că ambasadorul chinez în Pakistan, Nong Rong, era ţinta atacului din parcarea Serena Hotel. El se afla în Quetta, capitala provinciei Balochistan, din apropierea graniţei cu Afganistanul, însă nu a fost prezent la faţa locului la momentul exploziei.

Talibanii pakistanezi au revendicat atacul, fără a oferi detalii suplimentare. În ultimele luni, gruparea şi o altă organizaţie militantă au comis mai multe atacuri în zonele din apropierea graniţei cu Afganistanul.

Miercuri noapte, un vehicul a explodat în parcarea hotelului Serena, cel mai cuoscut din Quetta, aici fiind găzduiţi oficiali ai guvernului şi demnitari, de fiecare dată când au loc întruniri, informează News.ro.

Ministrul de Interne, şeicul Rashid Ahmad, a declarat pentru ARY News TV că „o maşină care era plină cu explozibil a sărit în aer în hotel”, iar agenţia de presă AFP l-a citat spunând că a fost „un act de terorism”. Un purtător de cuvânt al talibanilor a confirmat pentru Reuters că „a fost un atac sinucigaş”. 

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net