Avionul care a efectuat un zbor doar pentru un singur pasager

Ultima actualizare:

O chinezoaică a avut norocul de a fi singurul pasager la bordul unui avion, luat pentru a ajunge acasă, în orașul Guangzhou, conform BBC News.

Speriați de întârzierile avianelor din această perioadă a anului, numeroși pasageri au ales să se întoarcă acasă cu un zbor precedent celui care a rămas practic gol...aproape...Domnișoara Zhang a fost singura fericită să beneficieze de un zbor demn de un adevărat rockstar.

Din cauza Anului Nou Chinezesc, mulţi oameni se întorc acasă, iar avioanele şi trenurile sunt foarte aglomerate. De exemplu, 100.000 de oameni au rămas blocaţi în gara din Guangzhou. 

Tânăra Zhang a avut norocul să fie singurul pasager de la bordul avionului
Tânăra Zhang a avut norocul să fie singurul pasager de la bordul avionului

Din cauza viscolului s-au creat întârzieri atât în cazul călătoriilor cu trenul, cât si în ceea ce privește zborurile. Aşa s-a întâmplat şi cu zborul CZ2833. Din această cauză, toți pasagerii, cu excepția lui Zhang, au ales să plece mai devreme. Astfel, Zhang a ajuns să rămână singurul pasager al unui avion întârziat.

Această experiență unică a venit în atenția publicului după ce tânăra a publicat pe o rețea de socializare cea ce i s-a întâmplat. „M-am simțit atât de fericită, a fost o experiență unică în viață pentru mine și a fost ceva nou. M-am simțit ca un rockstar”, a afirmat Zhang pentru BBC. În timpul zborului, tânăra a primit atenție și servicii personalizate de la însoțitoarele de bord și pilot.

„M-am simțit atât de fericită, a fost o experiență unică în viață pentru mine..."
„M-am simțit atât de fericită, a fost o experiență unică în viață pentru mine..."

Mesajul ei a primit sute de aprecieri din partea internauţilor, mulți bucurându-se pentru experiența tinerei care s-a bucurat de un confort deosebit într-o perioadă a anului când este extrem de aglomerată și în care se călătoreşte greu. Ba chiar, ea nu a plătit biletul, costul acestuia fiind acoperit de compania la care lucrează. 

Au existat însă și păreri negative. Unii au considerat această întâmplare „prea extravagantă” în condițiile în care sute de oameni rămân efectiv blocați în trafic din cauza întârzierilor, iar faptul că avionul a efectuat un zbor pentru un singur pasager a fost o irosire (inclusiv de combustibil).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net