Bărbat violat de doi soldaţii! Clipele dinaintea atacului au fost surprinse de camerele de supraveghere VIDEO

Ultima actualizare:

    Cei doi soldați au fost surprinși de camerele de supraveghere înainte de atacFoto: Captură video
Cei doi soldați au fost surprinși de camerele de supraveghere înainte de atacFoto: Captură video

Doi soldați libieni, care se antrenau în Marea Britanie, s-au plimbat prin centrul orașului Cambridge, uitându-se după camere de supravegheat, înainte de a viola un bărbat.

Moktar Ali Saad Mahmoud, în vârstă de 33 de ani, și Ibrahim Abugtila, în vârstă de 23 de ani, au părăsit baza militară Bassingbourn Barracks, din Cambridgeshire, pentru a-și întâlni viitoarea victimă.  Bărbații au auzit că persoana respectivă consumase o cantitate considerabilă de alcool, și au reacționat imediat, potrivit Daily Mail.

S-au comportat ca doi câini la vânătoare care tocmai au văzut un animal rănit”, a declarat procurorul John Farmer.

Cei doi soldați l-au urmărit pe bărbatul în stare de ebrietate și l-au violat. Într-un interviu, victima a declarat că atacatorii l-au pus la pământ și au încercat să îl violeze.

Mi-au acoperit gura cu mâinile și m-au doborât la pământ. Mi-au dat pantalonii jos și au încercat să mă violeze”, a declarat bărbatul. Acesta a mai spus că unul dintre cei doi atacatori îl ținea, în timp ce altul îl viola, iar el a încercat să țipe, chiar dacă gura îi era acoperită.

Soldații au fost surprinși de camerele de vedere mergând prin oraș la aproximativ două ore și jumătate după presupusul atac. Cei doi neagă acuzațiile de viol și complicitate la viol, iar alți trei colegi ai lor au fost, de asemenea, arestați aproximativ în aceeași perioadă pentru abuzuri sexuale diferite.

Mai mult, aceste acuzații coincid cu alte plângeri legate de comportamentul soldaților libieni care se antrenează la baza militară din Cambridge.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net