Bărbatul care l-a oprit pe atacatorul din Londra este, de fapt, un criminal eliberat chiar în ziua cu pricina!

image
Usman Khan, atacatorul de pe Podul Londrei

O situa╚Ťie desprins─â parc─â dintr-un scenariu de film Hollywoodian a avut loc vineri, 29 noiembrie, ├«n apropierea Podului Londrei. Mai multe persoane au fost r─ânite dup─â ce un b─ârbat ├«narmat cu o arm─â alb─â, ce avea leg─âturi cu grup─âri islamiste, a pornit un atac asupra trec─âtorilor. Acesta a fost ├«n cele din urm─â ├«mpu╚Öcat de c─âtre for╚Ťele de ordine, nu ├«nainte ├«ns─â s─â fie ├«ncetinit ╚Öi oprit de mai mul╚Ťi b─ârba╚Ťi din zon─â, numi╚Ťi ulterior ÔÇ×eroii de la Podul LondreiÔÇŁ, care au f─âcut tot posibilul s─â ├«l ╚Ťin─â pe loc pe atacator.

Ulterior, presa britanic─â a anun╚Ťat c─â unul dintre ace╚Öti salvatori, James Ford, ├«n v├órst─â de 42 de ani, este un fost condamnat de omor, eliberat chiar ├«n ziua ├«n care a avut loc atacul terorist. Ford a fost condamnat pe via╚Ť─â ├«n 2004, dup─â uciderea unei tinere ├«n v├órst─â de doar 21 de ani, Amanda Champion, care a fost g─âsit─â strangulat─â ╚Öi cu g├ótul t─âiat ├«n Ashford, ├«n iulie 2003. James a fost prins dup─â ce i s-a confesat ├«n leg─âtur─â cu crima unui membru al unei organiza╚Ťii religioase, care s-a dus imediat s─â anun╚Ťe poli╚Ťia. 

image
Mai mul╚Ťi trec─âtori au intervenit s─â ├«l dezarmeze pe atacator

Bărbatul care a ajutat la dezarmarea atacatorului din Londra a fost condamnat în 2004

├Än ziua atacului de vineri, 29 noiembrie, Ford a ajutat la re╚Ťinerea b─ârbatului ├«narmat care a f─âcut c├óteva victime pe Podul Londrei, un b─ârbat ╚Öi o femeie murind dup─â ce au fost ├«njunghia╚Ťi. Se pare c─â de╚Ťinutul a primit un permis de eliberare pentru o zi, av├ónd ├«n vedere c─â nu mai avea mult de executat din pedeaps─â, chiar ├«n ziua atacului. Dac─â al╚Ťii l-au v─âzut drept un erou, m─âtu╚Öa fetei ucise de acesta are o alt─â p─ârere. ÔÇ×Nu e un salvator. E un uciga╚Ö care a primit un permis de o zi din ├«nchisoare, despre care noi, familia, nu ╚Ötiam nimic. A omor├ót o fat─â cu dizabilit─â╚ŤiÔÇŁ, a declarat m─âtu╚Öa tinerei omor├óte de James ├«n 2003, potrivit mirror.co.uk.

Ford nu a explicat niciodat─â motivele pentru care a decis s─â o ucid─â pe Amanda. ├Än perioada ├«n care a fost arestat, judec─âtorul l-a acuzat pe acesta c─â are ÔÇ×o ├«nclina╚Ťie c─âtre macabru ╚Öi o obsesie pentru moarte, mai precis pentru uciderea prin t─âierea g├ótuluiÔÇŁ. Nu se ╚Ötie ├«ns─â dac─â ├«n prezent b─ârbatul a ac╚Ťionat c├ónd l-a v─âzut pe atacatorul de pe pod pentru c─â a╚Öa a sim╚Ťit sau pentru a-╚Öi reabilita imaginea. 

image
Usman Khan, atacatorul de pe Podul Londrei

Un alt salvator de la fa╚Ťa locului, Thomas Grey, a descris situa╚Ťia. ÔÇ×Atacatorul avea dou─â cu╚Ťite asupra lui ╚Öi p─ârea c─â ╚Öi le-a lipit cu scoci de m├ón─â. L-am ╚Ťinut ├«n timp ce un alt b─ârbat i-a aruncat cu╚Ťitul din m├ón─â. Am f─âcut orice locuitor al Londrei ar fi f─âcutÔÇŁ, a sus╚Ťinut b─ârbatul. Atacatorul, care avea 28 de ani, era Usman Khan, care a fost arestat ├«n trecut pentru acte de terorism. Acesta a fost ├«mpu╚Öcat ulterior de c─âtre poli╚Ťi╚Öti, dup─â ce a ucis dou─â persoane ╚Öi s-a crezut c─â are asupra sa ╚Öi o bomb─â. 

Mesajul Reginei Elisabeta a II-a, dup─â atacul de pe Podul Londrei

Regina Elisabeta a II-a a transmis, s├ómb─ât─â, un mesaj de compasiune pentru familiile victimelor atacului de la Podul Londrei, ea mul┼úumind-le totodat─â poli┼úi┼čtilor, serviciilor de urgen┼ú─â ┼či celorlal┼úi oameni care au intervenit.

ÔÇ×Eu ┼či prin┼úul Philip am fost ├«ntrista┼úi s─â afl─âm de atacurile teroriste de la Podul Londrei. Le transmitem g├óndurile, rug─âciunile ┼či compasiunea noastr─â profund─â tuturor celor care au pierdut oameni iubi┼úi ┼či care au fost afecta┼úi de violen┼úa teribil─â de ieri.

Mul┼úumiri poli┼úiei ┼či serviciilor de urgen┼ú─â, precum ┼či oamenilor curajo┼či care ├«┼či risc─â propriile vie┼úi pentru a-i ajuta ┼či a-i proteja pe al┼úiiÔÇŁ, se arat─â ├«n mesajul semnat de Regina Marii Britanii. Primarul Londrei, dar ┼či premierul, au adus un omagiu trec─âtorilor care au dat dovad─â de eroism, dup─â ce au intervenit pentru a-l dezarma pe atacator.

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
Tiriac
image png
01 jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
craiova inundatii 2 png
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg
instagram social media jpg