Blocaţi în Paradis!

Ultima actualizare:

    Există un mare risc de avalanşeFoto: Facebook
Există un mare risc de avalanşeFoto: Facebook

13.000 de schiori au rămas blocaţi în staţiunea Zermatt, din Alpii elveţieni, după ce o cantitate impresionantă de zăpadă a căzut în ultima vreme.

Din cauza căderilor masive de zăpadă, 13.000 de turişti au rămas blocaţi în faimoasa staţiune de schi din Elveţia, Zermatt, cantonul Valais. Căderile de pietre şi riscul uriaş de avalanşe a dus la închiderea şoselelor şi a căii ferate. Faimosa staţiune a rămas, de marţi, 9 ianuarie, ruptă de lume. Turiştii care au rămas blocaţi sunt cazaţi în număr de circa 7.000 în hoteluri şi 6.000 în apartamente. Populaţia localităţii se ridică la 5.500 de locuitori. “Nu se mai poate schia şi nici face plimbări. Zăpada este depusă în strat foarte mare”, spun turiştii blocaţi, care nu au intrat în panică.

Elicopterele fac zboruri în zonă pentru a cerceta cât este de gravă situaţia. Pentru această regiune, pericolul de avalanţă este de 5 grade, cel mai ridicat. Poliţia spune că situaţia ar trebui să evolueze favorabil, fiindcă a încetat căderea precipitaţiilor. Alunecările de teren şi avalanşele rămân totuşi posibile.


    Turiştii se distrează prin zăpadă
Turiştii se distrează prin zăpadă
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net