Brigitte Macron, la plajă cu fiica ei mai mică. Care arată mai bine?

simeon stalpnicul png
Brigitte Macron, la plajă cu fiica ei mai mică, Typhainefoto: Hepta

Aflată în concediu în sudul franței, Brigitte Macron (65 de ani) a mers la plajă zilele trecute cu fiica ei mai mică, Typhaine (34 de ani). Fotografii le-au surprins pe amândouă în ținute lejere, care le lăsau picioarele cu totul la vedere.

Brigitte Macron se relaxează zilele acestea la reședința de vară oficială a președinților Franței, fortăreața medievală Fort de Bregancon, în sudul Franței. Prima doamnă a Franței a fost surprinsă de fotografi în timp ce se întorcea de la plajă cu fiica ei mai mică, Typhaine.

simeon stalpnicul png
Brigitte Macron, la plajă cu fiica ei mai mică, Typhainefoto: Hepta

Amândouă desculțe, cu sandalele în mână, Brigitte și Typhaine nu și-au bătut prea mult capul să se îmbrace pe drumul până acasă, așa că fotografii le-au putut imortaliza picioarele în toată splendoarea lor. Și au avut ce fotografia, căci Typhaine pare să fi moștenit genele mamei sale în această privință, iar Brigitte a fost complimentată în numeroase rânduri pentru aspectul perfect tonifiat al picioarelor. ”Are cele mai frumoase picioare din Franța”, s-a aventurat chiar să spună Karl Lagerfeld, o legendă în lumea modei.

simeon stalpnicul png
Brigitte Macron are un corp perfect tonifiat la 65 de anifoto: Hepta

Tiphaine Auzière, fiica cea mică din prima căsătorie a primei doamne a Franței, avocată d emeserie, a intrat în atenția publicului în timpul campaniei prezidențiale, când a fost implicată în lansarea unui comitet de susținere pentru Emmanuel Macron.

Typhaine avea nouă ani când mama ei a început aventura ei cu puștiul Emmanuel Macron, coleg de clasă la vremea aceea cu sora ei mai mare, Laurence. ”mami, am un băiat nebun în clasă care știe totul despre orice”, se pare că ar fi spus Laurence despre viitorul ei tată vitreg la vremea respectivă.

Pe lângă Typhaine și Laurence, de profesie medic cardiolog, Brigitte Macron mai are un băiat, pe Sébastien, statistician.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
zelenski cerere ucraina aderare nato foto twitter jpg
femeie pistol arma de foc revolver foto shutterstock
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati