Carmen Iohannis nu e singura! Jill Biden își va continua meseria de profesoară, chiar dacă devine prima-doamnă

image
Ambele prime-doamne sunt profesoare de englezăFoto: Getty

Jill Biden (69 de ani) nu vrea să renunțe la cariera ei de profesoară, chiar dacă devine prima-doamnă a Americii. Decizia ei ne amintește de Carmen Iohannis (60 de ani), care a continuat să predea la Sibiu, chiar și după ce soțul ei a devenit președinte. Mai mult, ambele prime-doamne sunt profesoare de engleză.

Jill Biden face istorie, devenind prima-doamnă a SUA cu un job full time. Soția președintelui ales Joe Biden, care are un doctorat în educație, nu va renunța să predea și își va păstra norma întreagă pe care o are la un colegiu de stat, din apropiere de Washington. Asta deși devine prima-doamnă a Americii în mod oficial, începând cu 20 ianuarie, atunci când soțul ei va fi inaugurat la Casa Albă. Jill Biden va continua să predea limba engleză la North Virginia Community College, acolo unde este deja de zece ani profesoară.

Jill Biden, profesoară de mai bine de 30 de ani

Michael LaRosa, purtător de cuvânt al viitoarei prime-doamne, a confirmat informația duminică (8 noiembrie), potrivit Digi24

„Dr. Biden se concentrează pe formarea echipei sale și pe dezvoltarea priorităților ei în ceea ce privește educația, familiile militarilor și veteranilor și lupta împotriva cancerului”, a precizat LaRosa. Când Jill Biden s-a prezentat milioanelor de americani în timpul Convenției Naționale Democratice din 2020, a făcut-o de la un liceu unde a predat cândva limba engleză lângă casa ei din Delaware. Ea și-a luat concediu din ceea ce ar fi fost al 36-lea an de predare pentru a face campanie pentru soțul ei.

Acum, Jill Biden intenționează să se întoarcă la muncă, echilibrându-și atât îndatoririle de profesor, cât și de primă-doamnă. În august, Jill Biden a declarat într-un interviu pentru CBS Sunday Morning că intenționează să continue să lucreze ca profesor în timp ce soțul ei conduce țara. 

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
alerta DSU copil disparut galati jpg
Liderul centralei nucleare Zaporojie, Igor Murașov, a fost răpit de forțele ruse. Foto: Twitter
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg