Câte îndatoriri a îndeplinit William anul acesta, în comparație cu Regina! Cam "fuge" de muncă

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta este fruntașa Familiei Regale. A îndeplinit mereu cele mai multe îndatoririFoto: Getty
Regina Elisabeta este fruntașa Familiei Regale. A îndeplinit mereu cele mai multe îndatoririFoto: Getty

Se pare că Prințul William s-a cam dat înlături de la anumite îndatoriri regale în ultima perioadă. acesta a îndeplinit anul aceste doar 13, în timp ce Regina Marii Britanii, la cei 90 de ani ai săi, este un exemplu pentru toți. a îndeplinit 24 de îndatoriri.

Prințul William (34 de ani) a început să fie considerat „leneș” pentru că a cam „tras chiulu” de la anumite sarcini pe care le are orice membru al Casei Regale, după cum precizează Daily Mail. chiar și Prințul Harry a început să fie mai responsabil, în ciuda faptului că el a fost mereu considerat cel mai nonconformist dintre membrii Familiei Regale.

Regina Elisabeta a II-a este un exemplu pentru ei toți. singura dată când a lipsit de la o îndatorire regală a fost la începutul anului, când o răceală puternică a împiedicat-o să participe la ceremoniile de Crăciun și de Anul Nou. Recent, aceasta a luat parte la ceremonia organizată în cinstea Zilei Commonwalth-ului, dar nu și Prințul William.

Acesta a preferat o scurtă vacanță la schi în Elveția, cu prietenii, chiar și fără soția sa, de care obișnuia să fie nedespărțit. A avut însă cine să-i țină de urât, fiindcă a fost surprins în compania a două blonde sexy, una dintre ele fiind fotomodelul Sophie Taylor, împreună cu care s-a distrat și a băut mai multe pahare de bere.

Chiar și anul trecut, Regina și Prințul Philip (95 de ani) au îndeplinit 332, respectiv 219 îndatoriri, pe când nepoții lor, doar 188. După cum se poate vedea în graficul de mai jos, Willaim și Kate au rămas în ultimele trei luni „codașii” Familiei Regale. Chiar și Prințul Harry l-a întrecut pe Will.


    Chiar și Prințul Harry i-a luat-o înainte lui WilliamFoto: Daily Mail
Chiar și Prințul Harry i-a luat-o înainte lui WilliamFoto: Daily Mail
image
image
image
image
image
image
fructe pexels jpg
abuz jpeg
calendar ortodox 2021 27 februarie sfantul procopie marturisitorul png
metrou bucuresti jpeg
cernobil colaj pexels jpg
foto1 jpg
Botosani copila oi jpg
wizz air pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net