Caz șocant! A mărturisit în direct cum a violat și ucis o fetiță de 4 ani


    Și-a mărturisit detaliat crima într-o emisiune în directFoto: The Sun
Și-a mărturisit detaliat crima într-o emisiune în directFoto: The Sun

O televiziune din Turcia i-a șocat pe telespectatori după ce a prezentat cazul tragic al unei fetițe de patru ani, care fusese dată dispărută. În timpul emisiunii, un bărbat, suspectat de implicarea în cazul dipariției copilului, i-a șocat pe anchetatori atunci când și-a mărturisit în direct crima.

Himmet Akturk a povestit detaliat cum a violat-o pe micuță, a ucis-o, iar apoi a încercat să scape de cadavru. Emisiunea prezintă mai multe cazuri dramatice ale unor familii, majoritatea fiind crime sau dispariții neelucidate, informează The Sun.


    A arnucat cadavrul la cosul de gunoiFoto: The Sun
A arnucat cadavrul la cosul de gunoiFoto: The Sun

Criminalul era vecin cu Imrak Kupal, fetița de doar patru anișori care a fost batjocorită și ucisă. Ea a dispărut pe 14 octombrie și nimeni nu i-a mai dat de urmă. În mod surprinzător, Akturk a fost de acord să accepte invitația în cadrul emisiunii, iar atunci când prezentatoarea l-a interogat, criminalul și-a mărturisit fiecare amănunt al faptei sale îngrozitoare.

Akturk a declarat că a violat-o pe micuță, a strangulat-o, apoi i-a pus cadavrul într-un sac și l-a cărat cu o roabă până la un coș de gunoi public unde l-a și aruncat. El a mai dezvăluit că atunci când a văzut că încă nu se umpluse coșul, s-a întors, a luat cadavrul și l-a îngropat lângă o podgorie din apropiere.

După declarațiile șocante ale criminalului, polițiștii au investigat locul descris și au descoperit rămășițele micuței Imrak, precum și urme de sânge și păr ale victimei la locul crimei. Înregistrarea video din timpul emisiunii va folosi ca dovadă în curtea de judecată, unde Akturk urmează să fie condamnat la ani grei de închisoare.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
anisia gafton jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
cub brigitte pastramă png
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Un alt tanc T-90M, „mândria” lui Putin, distrus în coloană  Foto: Captură video
image
image
image
image
cub liviu dragnea png
Brasov 1 jpg
dan negru mihaela tatu jpg
cub niculae bădălău png
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
Mersul trenurilor Brasov Bucuresti jpg