Ce cadou inedit a primit Klaus Iohannis de la Donald Trump, în timpul vizitei la Casa Albă

image
Este a doua întâlnire la Casa Albă între Klaus Iohannis și Donald Trump

Cea de-a doua vizit─â a lui Klaus Iohannis la Casa Alb─â are loc zilele acestea. ╚śeful statului a avut deja o ├«nt├ólnire cu omologul s─âu american, Donald Trump, cu care a avut de discutat mai multe teme stabilite anterior, printre care ╚Öi problema vizelor pentru rom├ónii care vor s─â ajung─â ├«n SUA. Pe l├óng─â lucrurile serioase discutate de cei doi lideri, momentul schimbului de cadouri s-a l─âsat cu hohote de r├ós ╚Öi cu aplauze.

├Än timp ce pre╚Öedintele Rom├óniei a ales un cadou clasic pentru Donald Trump, un stilou, liderul american i-a oferit lui Iohannis o ╚Öapc─â alb─â pe care scria "Make Romania Great Again" (Face╚Ťi Rom├ónia m─ârea╚Ť─â din nou - n.r.), cu referire la sloganul campaniei care i-a adus mandatul de pre╚Öedinte lui Trump - "Make America Great Again".┬á

image
Klaus Iohannis a primit de la Donald Trump o șapcă cu mesajul "Make Romania Great Again"

Klaus Iohannis a f─âcut un gest care i-a mul╚Ťumit ╚Öi amuzat pe americanii afla╚Ťi de cealalt─â parte a mesei: a ├«ncercat ╚Öapca primit─â. ├Änt├ómpl─âtor sau nu, cadoul chiar se asorta cu ╚Ťinuta pre╚Öedintelui, fiind ├«n alb ╚Öi albastru, culorile pe care Iohannis le-a ales pentru c─âma╚Öa ╚Öi cravata purtate la ├«nt├ólnirea din Biroul Oval al Casei Albe.

image
Make America Great Again - sloganul lui Donald Trump din campania preziden╚Ťial─âFoto: Getty

Donald Trump, ├«n timpul ├«nt├ólnirii cu Iohannis: ┬źPre╚Öedintele Rom├óniei poate rezolva problema corup╚Ťiei┬╗

image
Make America Great Again - sloganul lui Donald Trump din campania preziden╚Ťial─â

├Äntr-o declara┼úie dat─â publicit─â┼úii de Casa Alb─â, pre┼čedintele Donald Trump reafirm─â ┼či ├«nt─âre┼čte Parteneriatul dintre SUA ┼či Rom├ónia ┼či ├«┼či exprim─â sus┼úinerea pentru eforturile Rom├óniei de a intra ├«n programul Visa Waiver, ├«n acord cu cerin┼úele legisla┼úiei Statelor Unite. La r├óndul s─âu, Iohannis a declarat, la Washington, dup─â ├«nt├ólnirea cu Trump, c─â pre┼čedintele SUA este foarte interesat de cre┼čterea prezen┼úei militare americane ├«n Rom├ónia.

Klaus Iohannis a readus ├«n discu╚Ťie problema vizelor de SUA pentru cet─â╚Ťenii rom├óni, ├«ns─â Congresul SUA trebuie s─â ia o eventual─â decizie pentru includerea Rom├óniei ├«n programul Visa Waver. De asemenea, problema vizelor a fost adus─â ├«n discu╚Ťie ╚Öi din perspectiva reciprocit─â╚Ťii SUA-Uniunea European─â.

Pre╚Öedintele Donald Trump a recunoscut meritele societ─â╚Ťii rom├óne╚Öti ╚Öi ale lui Klaus Iohannis ├«n lupta anticorup╚Ťie. "Cred c─â este un om (n.r. Klaus Iohannis) care poate rezolva problema corup╚Ťiei ├«n Rom├ónia ╚Öi a f─âcut eforturi mari, din ce am auzit. ╚śi cred c─â este omul care poate rezolva problema corup╚Ťiei.┬áSunt mai multe ╚Ť─âri minunate, ca Rom├ónia, dar au o problem─â uria╚Ö─â cu corup╚Ťia. Am auzit c─â a╚Ťi f─âcut progrese uria╚Öe", a spus Trump ├«n fa╚Ťa jurnali╚Ötilor.

Citește și:

Klaus Iohannis, primit de Doanld Trump la Casa Alb─â. ┬źPre╚Öedintele Rom├óniei poate rezolva problema corup╚Ťiei┬╗

Președintele Klaus Iohannis, în vizită la Casa Albă. Iată despre ce vor discuta

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem ╚Öi┬áInstagram, pentru imagini ╚Öi texte cum nu au al╚Ťii

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg