Ce dezastru a putut s─â fac─â un ╚Öofer de TIR ├«ntr-o parcare din Belgia! So╚Ťia rom├ónului l-a ├«n╚Öelat cu un coleg ceh

18 septembrie 2019
image
Epuizat ╚Öi ame╚Ťit de alcool, b─ârbatul a adormit l├óng─â TIRFoto: Facebook

Grigore, un rom├ón de 49 de ani care lucreaz─â ca ╚Öofer de TIR, a f─âcut dezastru ├«ntr-o parcare din Belgia, gelos c─â so╚Ťia lui l-a ├«n╚Öelat cu un coleg ceh. Faptele sale l-au trimis pentru o noapte ├«n arestul poli╚Ťiei ╚Öi l-au l─âsat ╚Öi f─âr─â loc de munc─â.

Gelos ╚Öi r─ânit sentimental, rom├ónul s-a ├«mb─âtat ├«n parcare, a urcat la volan ╚Öi a lovit dou─â ma╚Öini cu numere de Rom├ónia. Pr─âp─âdul f─âcut nu a fost de ajuns, a╚Öa c─â a cobor├ót din camion, a luat un levier ╚Öi a vrut s─â-l bat─â pe cehul cu care so╚Ťia ├«l ├«n╚Öelase, dar ╚Öi pe cei care erau doar martori la ├«ntreaga scen─â, anun╚Ť─â observator.tv.

image
Rom├ónul a fost arestat ╚Öi a petrecut o noapte la Poli╚Ťie

Alcoolul i-a pus capac, a╚Öa c─â, epuizat, rom├ónul a adormit la umbr─â. Un echipaj de poli┼úie a sosit ├«n parcare ┼či l-a arestat pe rom├ón, care, conform ┼čefului lui, a petrecut o noapte ├«n arest. Avea alcoolemie 1.06 ┼či a r─âmas 15 zile f─âr─â permis, urm├ónd ca ├«n aceast─â perioad─â s─â afle ┼či pentru ce alte acuza┼úii va fi judecat. Patronul firmei din Timi┼čoara pentru care lucra spune c─â ┼čoferul devenea violent c├ónd bea ┼či c─â era extrem de gelos: "C├ónd bea, calc─â pe cadavre, omoar─â lumea."

image
B─ârbatul i-a amenin╚Ťat ╚Öi pe martorii la incident

Vezi aici clipuri cu românul scandalagiu

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
rau teleorman jpg
Elevii care vor medita┼úii, vor putea face acest lucru ├«n cadrul ┼čcolii
bnr jpeg
regina elisabeta a II-a
accident botosani png