Ce gest va face Prințesa Eugenie la nunta sa! Pe cine va invita la ceremonie

Ultima actualizare:

    Prințesa Eugenie și lognicul ei, Jack Brooksbank, se vor căsători în toamna acestui an Foto: Instagram
Prințesa Eugenie și lognicul ei, Jack Brooksbank, se vor căsători în toamna acestui an Foto: Instagram

Prințesa Eugenie a Marii Britanii urmează să se căsătorească în curând, iar pregătirile pentru cea de-a doua nuntă regală a anului sunt în toi! Palatul Buckingham a anunțat, printr-un comunicat, faptul că ceremonia va avea loc în această toamnă și le va da admiratorilor Casei Regale Britanice o senzație de deja-vu, având în vedere că evenimentul va fi organizat tot la Castelul Windsor, locul unde Prințul Harry și Meghan Markle și-au unit destinele în urmă cu câteva luni.

Ideea locației unde se va desfășura ceremonia de căsătorie nu este singura pe care Prințesa Eugenie a „împrumutat-o” de la vărul ei, Prințul Harry, deoarece din comunicatul de miercuri, 18 iulie, emis de Palatul Buckingham, reiese că la cea de-a doua nunta regală din acest an vor participa și 1.200 de persoane din popor. Ceremonia va avea loc pe 12 octombrie și va fi, așa cum se vehiculează în presa internațională, asemănătoare cu cea organizată pentru Prințul Harry și Meghan, Duci de Sussex. Prințesa Eugenie, verișoara Prinților William și Harry, urmează să se căsătorească cu logodnicul ei, Jack Brooksbank. Aceasta are 28 de ani și este fiica cea mică a Prințului Andrew, fiul Reginei Elisabeta a II-a și Duce de York, și a lui Sarah Ferguson, Ducesă de York.

„Cuplul este încântat să anunțe faptul că 1.200 de persoane din întreg Regatul Unit sunt invitate la Castelul Winsor pentru a împărtăși experiența zilei lor speciale”, s-a arătat în comunicatul publicat de Palatul Buckingham.


    Nunta dintre Prințesa Eugenie și logodnicul ei va fi asemănătoare cu nunta verișorului ei, Prințul HarryFoto: Instagram
Nunta dintre Prințesa Eugenie și logodnicul ei va fi asemănătoare cu nunta verișorului ei, Prințul HarryFoto: Instagram

Astfel, la Capela St. George a Castelului Windsor vor fi așteptați și 1.200 de invitați, care vor trebui să se înscrie pe un site special creat pentru eveniment. Norocoșii care vor fi aleși vor putea vedea momentul în care regalitățile vor ajunge la Castelul Windsor și vor avea locuri pe rândurile din față, în momentul în care viitorii miri vor părăsi capela unde va fi organizată ceremonia. De asemenea, printre cei 1.200 de oaspeți se vor număra și reprezentanții unor organizații caritabile, membri comunității din Windsor, dar și copiii de la câteva școli unde Prințesa Eugenie a fost înscrisă, potrivit celor de la News.com

Un alt punct comun al celor două nunți regale va fi plimbarea mirilor. Palatul Buckingham a anunțat, de asemenea, că după ceremonia religioasă, cei doi miri vor face o scurtă călătorie cu trăsura prin Windsor, asemănătoare cu cea făcută de Prințul Harry şi Meghan. Prințesa Eugenie și-a anunțat logodna cu Jack Brooksbank în luna ianuarie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net