Ce nu are voie Kate Middleton să facă în public


    Kate Middleton este mereu elegantăFoto: Profimedia
Kate Middleton este mereu elegantăFoto: Profimedia

Ce nu are voie Kate Middleton să facă sub nicio formă în public a fost dezvăluit de closer.fr. Soția prințului William trebuie să aibă mare grijă cum se comportă, ca membră a familiei regale britanice.

Ce nu are voie Kate Middleton (38 de ani) să facă sub nicio formă în public a fost dezvăluit recent. Soția prințului William (38 de ani) trebuie să respecte un protocol care interzice unele lucruri. Pornind de la purtarea unor ținute vestimentare. Căsătorindu-se cu prințul William, în 2011, Kate Middleton s-a ”măritat” și cu protocolul regal care domină cotodianul monarhiei britanice. Astfel, ducesa de Cambridge trebuie să respecte unele reguli. Mama prinților George (6 ani), Charlotte (5 ani) și Louis (2 ani) nu poate purta decât un anumit tip de ținute vestimentare.

O stilistă face dezvăluiri surprinzătoare

Stilista Melita Latham spune că în familia regală britanică ținuta vestimentară este esențială. Nu sunt premise fustele prea scurte sau prea strâmte. ”A face parte din familia regală înseamnă că nu ai voie să porți fuste cu lungimea deasupra genunchiului, rareori decolteuri în V. Kate are stil cu tocurile înalte. Ceea ce pierde cu rochiile câștigă datorită tocurilor. Silueta sa o ajută însă să poarte mereu ținute elegante fără dificultate”, spune Latham. Este mereu elegantă. Kate Middleton poartă ținute inspirate semnate de cei mai mari creatori de modă. Ce nu are voie Kate Middleton să facă sub nici o formă în public a fost dezvăluit de stilista Melita Latham.

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg