Ce tare! În cazinoul ăsta se joacă pe mâncare

11 decembrie 2015
image
În loc să pariezi cu bani e suficient să-ţi iei chipsuri de cartofi de la bar şi să le pui la bătaie...foto: guliver/rexfeauters

S-a deschis la Londra primul cazinou de mâncare din lume! Aici, jucătorii pariază chipsuri de cartofi pentru a câştiga fripturi, prăjituri, hamburgeri şi deserturi delicioase. Căci, vorba aceea, ce-i în gură nu-i minciună...

Cazinoul bizar a fost inventat de site-ul de pariuri online 777. Şi este deschis oricui este dispus să pună la bătaie mâncarea din frigider pentru a înfuleca apoi pe săturate. Cei mai puţin norocoşi evident, că rămân cu burta goală. Ideea cazinoului a apărut din nevoia de a inventa o monedă de schimb care să nu se devalorizeze niciodată. Gurmanzii pot câştiga şi antreuri la ruletă, Black Jack sau zaruri. La Black Jack, de exemplu, se cumpără un milkshake de la barul cazinourilui şi „bătălia” pariorilor se dă pe „Dublu Milckshake sau brioşă”.

Purtătorul de cuvânt al site-ului 777, Sivan Finn Shalev, a explicat cum a apărut acest nou concept de jocuri de noroc. „Ideea ne-a apărut din ceea ce însemnau cazinourile din anii 1950, când viaţa boemă se îmbina cu emoţiile pe care le produceau necondiţionat jocurile de noroc”, a declarat Shalev.

„Marcăm relansarea platformei online a brandului 777, lansând, în premieră mondială, cazinoul unde pariezi şi câştigi mâncare. Aici pariezi chipsuri şi pleci acasă cu o friptură. Cazinoul mâncării a fost creat pentru a încuraja viaţa socială şi pentru a oferi un cadru relaxant ieşirilor cu prietenii în oraş”.

La lansarea cazinoului a fost invitată fosta Miss Anglia, Kristy Rose, care în ciuda faptului că ţine regim alimentar, a fost cu noroc şi a plecat acasă cu nişte hălci generoase de carne de porc.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png