Cea mai bogată româncă după divorț! Miliardarul John Paulson și gălățeanca Jenny se despart din cauza amantei. Cum arată "rivala"

image
John și Jenny Paulson divorțează după 21 de ani de căsnicieFoto: Profimedia

Ştire-şoc în SUA! Din cauza unei bombe sexy de 33 de ani, miliardarul John Paulson divorţează de gălăţeanca Jenny (Zaharia) Paulson, care i-a dăruit două fiice. Miliardarul în vârstă de 65 de ani are de mai mult timp o relaţie secretă cu Alina de Almeida.

Alina de Almeida  este de profesie nutriţionist şi expert în alimentaţie şi se bucură de mai mulţi ani de un real succes pe reţelele sociale.Jenny şi John Paulson au fost căsătoriţi timp de 21 de ani. Jenny a fost secretara omului de afaceri care s-a îmbogăţit în timpul crizei financiare din 2008, exploatând căderea pieţei imobiliare. Cei doi nu au semnat un contract prenupţial. Actele de divorţ au fost depuse luni la un tribunal din Suffolk County, statul New York. Divorţul se anunţă a fi unul dintre cele mai scumpe din istoria SUA.

Soții Paulson vor împărți aproape 5 miliarde de dolari

image
Soții Paulson au două fete.

Paulson are în conturi 4,7 miliarde de dolari şi deţine un conac în New York, cumpărat în 2004 cu 14,7 milioane $, o proprietate în Southampton, de 41 milioane $, şi o casă în Aspen, achiziţionată în 2010 cu 24,5 milioane $.

Fiicele lor, adolescentele Giselle şi Danielle sunt de partea mamei în acest scandal în care sunt implicaţi cei mai buni avocaţi din SUA.

Conform unor surse din anturajul miliardarului, timp de 15 ani Jenny, în vârstă de 50 de ani, a îndurat nenumărate umilinţe din partea soţului care avea zeci de amante şi nu dădea pe acasă cu lunile. Românca stabilită în SUA este hotărâtă să nu accepte nici un compromis în privinţa partajului, după ce a aflat din presa americană că soţul ei locuieşte de mai bine de câteva luni într-un apartament de lux din Manhattan cu Alina de Almeida, care, conform NY Post, ar avea origini braziliene.

Tânăra de 33 de ani are propria afacere în domeniul nutriţiei prin intermediul site-ului Effective Lifestyle şi are 136.000 de fani pe Instagram. Paulson s-a cuplat cu de Almeida în această vară şi a fost văzut cu ea la vila familiei din Hamptons şi apoi în apartamentul de lux din Olympic Tower, Manhattan.

image
Alina de Almeida i-a sucit mințile lui John PaulsonFoto: Instagram
cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Adelina Pestriţu
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
intuneric
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg