Cele mai emoționante imagini cu soldații înainte de plecarea pe front

Ultima actualizare:

    Nu știau dacă aveau să își mai revadă vreodată iubitele, așa că au dorit să își ia rămas-bun printr-un sărut pasionalFoto AP
Nu știau dacă aveau să își mai revadă vreodată iubitele, așa că au dorit să își ia rămas-bun printr-un sărut pasionalFoto AP

Se spune că timpul schimbă orice, dar există unele lucruri care nu pot dispărea odată cu trecerea timpului iar cel mai important dintre acestea este iubirea. Mai multe fotografii realizate în tmipul celui de-al Doilea Război Mondial au surprins momentul emoționant în care soldații își iau rămas-bun de iubitele sau soțiile lor printr-un sărut pasional.

Conform BoredPanda.com, numeroase imagini realizate în timpul celei de-a doua conflagrații mondiale și care au rămas documente istorice deosebit de importante pentru noi, posteritatea, ne reamintesc cât de scurtă și valoroasă este viața.

În mod obișnuit, atunci când ne luăm la revedere de la cei dragi, ne așteptăm că îi vom revedea curând. Partea cea mai emoționantă a acestor fotografii este faptul că mulți dintre soldații care au plecat pe front nu s-au mai întors pentru a-și revedea iubitele. Al Doilea Război Mondial a cauzat mult prea multe pierderi omenești, iar cei care au supraviețuit au fost în general afectați psihologic de dramele războiului sau au privit lumea dintr-o cu totul altă perspectivă.

Majoritatea soldaților din imagini par fericiți înainte de a pleca pe front. Mulți dintre aceștia, fiind tineri, nu știau ce avea să urmeze. Nimeni nu s-a întors în aceeași stare în care a plecat. În afară de cei care și-au găsit sfârșitul, supraviețuitorii fie și-au pierdut unul dintre membre, fie, dacă au rămas întregi, au fost grav afectați psihic sau au căpătat o boală.

Aceste fotografii istorice sunt cruciale chiar și pentru cei care au trăit dramele războiului, amintindu-le că, după atâta moarte și dezumanizare, oamenii obișnuiau să și iubească.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net