Cele mai tari faze cu maimuţe

Ultima actualizare:

Este indiscutabil că maimuţele sunt cele mai amuzante dintre animale. Probabil că sunt amuzante pentru că sunt prea asemănătoare cu omul. Şi de aceea atunci când sunt puse pe şotii cele mai tari faze cu maimuţe te fac să te prăpădeşti de râs.

Cum spuneam, unele maimuţe seamănă atât demult cu unii oameni încât aceştia au ajuns să le considere un fel de bunici. Şi cum să nu te strici de râs când o vezi pe bunica ta protagonistă în cele mai tari faze cu maimuţe?

Cele mai tari faze cu maimuţe, nu ţin seama de nici o categorie

De fapt unele mai mult maimuţe şi altele mai puţin. Site-ul descopera.ro ne dezvăluie că mamiferele care trăiesc în copaci sărind din creangă în creangă, hrăninduse cu fructe şi despuricându-se una pe cealaltă sunt de fapt împărţite în trei mari clase: maimuţele antropoide, adică cele foarte asemănătoare cu oamenii şi din care chiar se trag unii dintre oameni, maimuţele cu coadă sau numite şi din Lumea Veche, şi maimuţele din Lumea nouă, adică maimuţele din America Centrală şi de Sud. Dar nu trebuie să ne lăsăm înşelaţi, cele mai tari faze cu maimuţe sunt de obicei oferite umanităţii de maimuţe din toate categoriile.

Dacă este să ne luăm după bagajul genetic AND-ul cel mai apropiat de cel uman este al cimpanzeului, care dincolo de faptul că ne oferă unele din cele mai tari faze cu maimuţe, de obicei bau apa din pahar şi se spală pe dinţi. Totuşi, acest lucru nu este o dovadă că ar fi o relaţie de rudenie între om şi cimpanzeu pentru că, de exemplu, ţara noastră este printre ultimile ţări din lume la consumul de pastă de dinţi.

Cele mai tari faze cu maimuţe ne fac să râdem în hohote

Pentru marea lor asemănare cu omul, de fapt, asemănarea cu un omuleţ mai mic şi mai neîndemânatic, a făcut din maimuţă, de-a lungul timpului unul din cele mai apreciate animale din curtea circului sau ale grădinii zoologice. Asemănarea loc cu omul şi permanenta ei încercare de a îl imita pe om stârneşte în noi acel ceva care ne face să ne simţim bine când ne credem superiori celui pe care-l privim.

Pentru că sunt atât de amuzante, multe specii de maimuţă sunt în pragul extincţiei şi deşi există legi mondiale pentru protecţia lor, încă mai au rude cărora li se par amuzante cele mai tari faze cu maimuţe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net