China le cere echipajelor de zbor să poarte scutece ca să nu folosească toaleta


    Foto AFP
Foto AFP

Autoritatea de reglementare a aviației din China le-a recomandat echipajelor de zbor să poarte scutece de unică folosință pentru a evita utilizarea toaletei, motivul este reducerea riscul infectării cu Covid-19.

Indicațiile referitoare la scutece se află într-o secțiune privind echipamentul de protecție individual, din noile reglementări pentru companiile aeriene, cornform presei internaționale. 

Autoritatea de reglementare a precizat că recomandarea se aplică zborurilor charter către destinații cu risc ridicat de Covid-19.

La nivel global, companiile aeriene și aeroporturile au făcut schimbări majore în modul de funcționare, pentru a atrage din nou pasageri.

Administrația Aviației Civile din China a trecut recomandarea într-un regulament nou pentru companiile aeriene, care are în total 49 de pagini, în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului.

Recomandarea privind scutecele se aplică zborurilor charter către și dinspre destinații în care infecțiile depășesc cifra de 500 la un milion de persoane. Pe lângă asta, echipajul trebuie să poarte măști medicale, mănuși de unică folosință, șepci, ochelari de protecție, îmbrăcăminte de protecție de unică folosință și învelitori pentru încălțăminte.

Industria aeronautică din întreaga lume a făcut eforturi mari să-și revină după impactul pe care l-a avut pandemia asupra călătoriilor. Noile măsuri adoptate pentru zboruri diferă în funcție de țară. Unele state solicită companiilor aeriene să lase cel puțin un loc liber între pasageri, potrivit digi24.ro.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
vladimir putin rusia
fabrica mustar tecuci jpg
image
image
image
image
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub cred în românia animat gif
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg