Cine este femeia ucisă în Capitoliul SUA. Ashli Babbitt era veteran al US Air Force

7 ianuarie 2021
image
Ashli Babbitt a fost împușcată în piptFoto: Twitter

Au avut loc scene ╚Öocante, miercuri (6 ianuarie), ├«n SUA! Dup─â ce sus┼úin─âtorii republicanului Donald Trump au intrat cu for╚Ťa ├«n cl─âdirea Capitoliului, ├«n semn de protest. Ace╚Ötia sus╚Ťin ├«n continuare c─â alegerile au fost fraudate ╚Öi c─â Joe Biden nu este c├ó╚Ötig─âtor cu adev─ârat. Din p─âcate, protestul nu s-a l─âsat f─âr─â victime. O femeie pe nume Ashli Babbitt a fost ucis─â, dup─â ce a fost ├«mpu╚Öcat─â ├«n in interiorul Capitoliului.

Femeia ucis─â miercuri ├«n Capitoliul SUA, la Washington, c├ónd sus┼úin─âtorii pre┼čedintelui Donald Trump au p─âtruns ├«n cl─âdire, este Ashli Babbitt. Ea era din California ╚Öi veteran al US Air Force. Ea a fost militar timp de 14 ani ┼či a efectuat patru desf─â┼čur─âri cu armata aerului american─â. Ashli Babbitt era o sus╚Ťin─âtoare ├«nfocat─â a lui Donald Trump. 

Familia a aflat de moartea ei de la televizor

Potrivit soacrei lui Ashli Babbitt, familia a aflat de moartea femeii de la televizor. Ea sus╚Ťine c─â poli╚Ťia nu i-a anun╚Ťat rudele c─â a fost ├«mpu╚Öcat─â ╚Öi transportat─â ├«n stare grav─â la spital, acolo unde a ╚Öi murit. So╚Ťul ei, Aron, a aflat vestea ├«ngrozitoare ├«n timp ce se uita la ╚Ötiri.

"Suntem devasta╚Ťi. Nimeni din poli╚Ťia DC nu ne-a sunat. Fiul meu a aflat de la televizor", a declarat soacra femeii ucise la Capitoliu, potrivit New York Post.

"Nimic nu ne va opri. Ei pot încerca la nesfârșit, dar furtuna se află aici și va lua cu asalt DC în doar 24 de ore", a scris Ashli Babbitt cu doar o zi înainte să moară.

Sus╚Ťin─âtorii au protestat ├«mpotriva iminentei inaugur─âri a lui Joe Biden ca ├«nving─âtor al alegerilor preziden╚Ťiale din 2020, Babbitt a primit un glon╚Ť fatal ├«n piept ├«n timpul haosului din Capitoliul SUA. Film─ârile video au surprins sunetul ├«mpu╚Öc─âturii ╚Öi au ar─âtat-o ÔÇőÔÇőpe femeie care se pr─âbu╚Öea pe podea din mai multe unghiuri. Se pare c─â a fost ├«mpu╚Öcat─â de poli╚Ťie, potrivit unor surse ale for╚Ťelor de ordine. 

ÔÇ×Ateriza╚Ťi ├«n DC. Aici pentru a face lucrarea lui Dumnezeu. Salveaz─â Republica ", a scris Babbitt pe Twitter," Voi fi acolo m├óine! Viteza zeilor! ÔÇŁ. Soacra lui Babitt a spus unui afiliat Fox din DC c─â este nedumerit─â de comportamentul so╚Ťiei fiului ei. ÔÇ×Chiar nu ╚Ötiu de ce a decis s─â fac─â acest lucruÔÇŁ.

kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
BeFunky collage (18) jpg
vangelis afp jpg
anna lesko
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Arde cruci╚Ö─âtorul de rachete Moskva, cea mai important─â nav─â rus─â din Marea Neagr─â/ Ucrainenii sus╚Ťin c─â au lovit nava cu dou─â rachete, ru╚Öii spun c─â a existat doar un incendiu la bord jpeg
mc donalds jpeg
allergy g3d6759da5 1920 jpg
kate middleton 4 jpg
Ma╚Öin─â de Poli╚Ťie din Germania jpeg
politia locala jpeg