Culmea iresponsabilității! Își puteau ucide copilul, conducând după o supradoză de heroină

image
După o supradoză de heroină, acești părinți au condus în timp ce aveau copilul în grijăFoto The Sun

V-ați întrebat vreodată cât de departe poate merge iresponsabilitatea părinților? Niște polițiști din statul american Ohio au aflat și au fost atât de indignați încât au decis să le arate tuturor aceste imagini pentru a servi ca o lecție.

Aceștia au publicat câteva fotografii cu doi părinți care zăceau pe scaunele din față ale mașinii lor, după o supradoză de heroină, în timp ce băiețelul lor stătea nedumerit în spate și-i privea, potrivit The Sun.

„Simțim că este necesar să arătăm și cealaltă față a acestui drog.  Credem că ar trebui să fim vocea pentru copii prinși în această mizerie. Acest copil nu poate să se apere, dar sperăm că povestea sa-i convingă și pe alții că trebuie să se gândească de două ori înainte de a-și injecta această otravă în timp ce au în custodie un copil”, au declarat polițiștii după ce au publicat imaginile.

image
Părinții și-au pierdut cunoștința când i-au găsit polițiștii

Cei doi soți au ajuns în atenția polițiștilor în momentul în care au observat un automobil care era condus în mod eratic, punând în pericol siguranța atât a pasagerilor, cât și a celorlalți participanți la trafic. Se pare că mașina era condusă de un bărbat pe nume James Acord și se îndrepta către spital întrucât femeia din drepta sa, Rhonda Pasek, dădea semne că murise. Acord le-a spus acest lucru polițiștilor, dar la scurt timp, a dat capul pe spate, iar cuvintele sale au devenit greu de înțeles.

Abia după ce bărbatul și-a pierdut cunoștința agenții au observat că în spate se afla și un băiețel de patru ani. Cei doi adulți au fost transportați de urgență la spital, astfel că au supraviețuit, dar au avut nevoie de îngrijiri medicale serioase, ajungând într-o stare foarte gravă din cauza unei supradoze de heroină.

Momentan, copilul se află în grija serviciilor sociale, în timp ce părinții săi vor fi mai mult ca sigur acuzați de actul lor iresponsabil.

cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Becuri
Serghei Kisliţia
image
image
image
image
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto1 pelerinaj 2021 INQUAM Photos Liviu Chirica jpg