Cum arată omul cu transplant de față și de mâini? Donatorul lui avea 48 de ani

Joe DiMeo (24 de ani) este prima persoană care a fost supusă unui transplant de față și dublu transplant de mâini, în urma unui accident grav. Fericirea a apărut în viața lui după trei ani de la transplant, când a cunoscut-o pe femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste: Jessica Koby.

Joe înainte de tragicul accident și înainte de transplant / foto: Colaj Click! / Instagram
Joe înainte de tragicul accident și înainte de transplant / foto: Colaj Click! / Instagram

În luna iulie a anului 2018, Joe a suferit un accident cumplit, când mașina pe care o conducea s-a prăbușit și a luat foc în New Jersey. A suferit arsuri de gradul trei pe o suprafață de 80% din corp, medicii fiind nevoiți să-i amputeze degetele.

Joe a avut nevoie de 20 de intervenții chirurgicale plastice

În urma evenimentului traumatic din viața sa, Joe a fost nevoit să treacă prin 20 de intervenții chirurgicale plastice reconstructive și grefe de piele. Ulterior, medicii de la centrul medical Langone de la Universitatea din New York au efectuat transplantul simultan de față și mână, care a necesitat o intervenție de 23 de ore, în luna august a anului 2020, după cum relatează New York Post.

Cum s-au cunoscut Joe și Jessica

Jessica a fost impresionată de povestea lui Joe / foto: Instagram
Jessica a fost impresionată de povestea lui Joe / foto: Instagram

Jessica Koby a fost impresionată de povestea lui Joe și a decis să-l contacteze pe Instagram. Cei doi s-au înțeles din prima, având și un subiect principal de discuție: o rasă de câini.

Inițial, relația lor a fost la distanță, urmând ca mai apoi tânăra să se mute în New Jersey, pentru a-i fi aproape partenerului ei de viață.

„Îmi place că este blând, bun și atât de curajos. În ciuda tuturor lucrurilor prin care a trecut, rămâne pozitiv. Îmi place foarte mult la el că este foarte informat și poate purta o conversație cu oricine. Cred că cineva educat și care vorbește foarte bine este foarte atractiv”, a spus Jessica Koby într-un interviu acordat Southwest News Service.

În pofida schimbării radicale prin care a trecut, Joe a mărturisit că, în afară de înfățișarea lui, nu s-a schimbat nimic și a rămas aceeași persoană.

„Sunt același pe dinăuntru. Nimic nu s-a schimbat în afară de pielea mea", a mărturisit acesta.

Cine a fost persoana care i-a donat fața lui Joe

Iubitul Jessicăi a mărturisit că persoana care i-a donat fața era un bărbat în vârstă de 48 de ani, care s-a stins din viață cu doar două zile înainte de intervenție.

„Donatorul meu a fost victima unui accident vascular cerebral, în vârstă de 48 de ani, care a murit cu două zile înainte de operația mea”, a mai spus tânărul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net