Cum i-a ajutat Meghan Markle pe Harry și pe William să se împace cu tatăl lor

Ultima actualizare:
Kate Middleton, prinţul William, Meghan Markle şi Prinţul Harry
Kate Middleton, prinţul William, Meghan Markle şi Prinţul Harry

Se pare că Meghan Markle a făcut mai mult decât să-l convingă pe prințul Harry să renunțe la fumat și să adopte un stil de viață sănătos. Conform jurnaliștilor de la Daily Mail, fosta actriță americană i-a ajutat atât pe Harry, cât și pe William să se îmapce cu tatăl lor, prințul Charles.

Relația dintre cei doi frați și tatăl lor nu era deloc grozavă, Harry și William reproșându-i prințului Charles, spun jurnaliștii de la Daily Mail, atitudinea distantă pe vremea când aceștia erau niște copii. Mai mult, surse din apropierea familiei regale ar fi susținut că William ”obișnuiește să ridice vocea la tatăl lui”.

Meghan Markle a provocat însă o schimbare radicală. ”Meghan l-a cunoscut pe Charles și a fost cucerită de farmecul lui. I-a spus lui Harry că Charles a fost minunat: binevoitor, calm, foarte amabil și sensibil. I-a dat de înțeles că ar trebui să-l prețuiască mai mult și să se apropie mai mult de el”, a dezvăluit pentru cotidianul britanic o sursă de încredere.


    Meghan Markle se înțelege foarte bine cu prințul Charles și Camillafoto: Getty Images
Meghan Markle se înțelege foarte bine cu prințul Charles și Camillafoto: Getty Images

La rândul lui, prințul Charles a fost foarte impresionat de Meghan și a susținut-o mai mult decât a făcut-o cu oricare din celelalte prietene ale prințului. ”Este atât de inteligentă și de plăcută”, i-a fi mărturisit Charles unui apropiat. Nici Harry nu a rămas indiferent la felul în care Charles s-a purtat cu fosta actriță americană.

”A fost ca un cadou de nuntă pentru toată familia, cu efect de relaxare a atmosferei. Chiar și William a mai lăsat garda jos, sub influența lui Meghan”, a mai spus sursa Daily Mail.

Meghan și socrii ei
Meghan și socrii ei

Charles a fost impresionat de pasiunea lui Meghan pentru istoria familiei regale. De asemenea, a simțit că au în comun înclinațiile pentru actele caritabile. Soția prințului Harry pare foarte apropiată și de Camilla, lucru evident la primul eveniment oficial la care Harry și Meghan au participat în calitate de soț și soție.

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net