Datele a 37 de milioane de soţi infideli, printre care angajaţi ai Vaticanului, publicate pe internet

Ultima actualizare:

    Printre numele care apar în lista hackerilor se află şi angajaţi ai VaticanuluiFoto: wikipedia.org
Printre numele care apar în lista hackerilor se află şi angajaţi ai VaticanuluiFoto: wikipedia.org

Milioane de soţi infideli s-au trezit cu datele făcute publice după ce hackerii au spart un site dedicat aventurilor extraconjugale, Ashley Madison. Numele, adresele, numerele de telefon, detaliile bancare, dar şi fanteziile sexuale ale 37 de milioane de persoane au ajuns pe internet. Printre infideli se numără bancheri, angajaţi ONU şi chiar persoane de la Vatican.

Echipa de hackeri care a făcut datele publice se numeşte Impact Team şi spune că a decis să dea informaţiile pe internet pentru că oamenii vizaţi sunt "nişte nenorociţi", conform dailymail.co.uk. 

FBI-ul investighează acum întâmplarea. Experţii cred că acţiunile hackerilor nu vor duce doar la finalul unor cănicii, dar vor pune în pericol persoanele vizate. 

"Ai zice că un astfel de gest nu duce decât la probleme pe plan personal pentru utilizatori. Dar datele respective pot fi folosite pentru şantaj, furt de identitate şi alte lucruri care pun în pericol indivizii", a declarat James Maude, expert în securitate. 

Site-ul Ashley Madison, care este cunoscut drept "Google-ul infidelilor", a descris actul drept unul criminal. Din cei 37 de milioane de utilizatori ai site-ului, majoritatea sunt bărbaţi însuraţi. Toţi utilizatorii sunt complet anonimi. Printre cei ale căror date au fost publicate pe internet se află membrii ai guvernului american şi britanic, militari, angajaţi ai unor companii precum IBM, ai unor facultăţi precum Harvard şi Yale, dar şi angajaţi ai Bisericii Catolice. 

Spargerea conturilor de pe site-ul Ashley Madison este una dintre cele mai mare din istoria internetului. Hackerii au furat datele aşa cum apar ele pe site şi le-au publicat pe internet.

Cine sunt Impact Team?

Gruparea Impact Team susţine că este formată din hackeri "morali", care vrea să arate infidelitate şi corupţia din lume. Ei susţin că nu vor bani, ci doar să arate lumii pe cei care profită de pe durerea altora. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net