Membru al Casei Regale: «Câinii Maiestații Sale ar trebui împușcați». Replica genială a Maiestății Sale

Regina Elisabeta a II-a este renumită pentru dragostea ei față de animale, fie că este vorba despre cai sau câini. De-a lungul vieții, Maiestatea Sa a deținut peste 30 de câini din rasa Corgi, precum și o serie de alte astfel de patrupede, din rasele Dorgis sau Labrador.

image

Regina Elisabeta a II-a a preferat dintotdeauna câinii din rasa Corgi, iar acest aspect este binecunoscut, mai ales că ea însăși a declarat: „Câinii mei Corgi sunt familia mea”.

Regina a primit primul ei Corgi pe nume Dookie la vârsta fragedă de șapte ani și chiar și-a adus cel mai faimos câine, Susan, cu ea în luna de miere în 1947.

Așa că imaginați-vă șocul Reginei Elisabeta a II-a când a auzit că un membru al familiei Regale a făcut declarații vădit amenințătoare cu privire la câinii Maiestății Sale.

Prințesa de Kent, cel mai mare critic al Casei Regale

Prințesa Michael de Kent este un controversat membru al familiei regale, renumită pentru criticile sale aduse Casei de Windsor. 

Fie că a comentat decorul „îngrozitor” de la Castelul Windsor sau că a declarat despre membrii familiei regale mai în vârstă că sunt «plictisitori», prințesa Michael de Kent nu cenzurează ceea ce crede. 

Regina Elisabeta a pus-o la punct! Totul până la câinii Corgi

Această atitudine a dus la o glumă pe cât de faimoasă, pe atât de răutăcioasă, despre câinii iubiți ai Reginei Elisabeta a II-a. Când a fost întrebată ce părere are despre câinii Corgi ai Maiestății Sale, prințesa Michael ar fi răspuns nonșalant că patrupezii „ar trebui să fie împușcați”, notează Daily Mirror

În ciuda unor astfel de declarații lipsite de respect, Regina Elisabeta a II-a, faimoasă pentru replicile sale acide, i-a oferit cel mai sarcastic și usturător răspuns 

„Câinii mei sunt mai educați decât ea”, a fost faimoasa replică a Maiestății Sale. 

Regina deține și astăzi câțiva câini, un Dorgi pe nume Candy, un Corgi cunoscut sub numele de Mick și un Pedigree Wolferton Drama pe nume Lissy. Este clar că devotamentul ei pentru animalele de companie a rămas același ca în tinerețe.

Cine este Prințesa Michael de Kent

Prințesa Michael a devenit membră a Familiei Regale când s-a căsătorit cu Prințul Michael de Kent în 1978. La momentul nunții lor, ea era cunoscută ca baronesa Marie-Christine von Reibnitz și era o divorțată romano-catolică.

Cuplul are doi copii, Lord Frederick Michael George David Louis Windsor și Lady Gabriella Marina Alexandra Ophelia Kingston. Acum au doi nepoți, Maud și Isabella Windsor, care sunt fiicele lordului Frederick Windsor și Sophie Winkleman.

FotoJet jpg
cub loredana groza png
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
colaj coolio png
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
BeFunky collage (12) jpg
Distrusă de durere, mama copilului a plecat de acasă și s-a spânzurat în pădure. FOTO Facebook
bai ocna3 jpg
image
image
image
image
must jpeg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
rabla 0 jpeg
elon musk foto profimedia