Este bărbat, dar i-au crescut sâni de femeie! Cum s-a putut așa ceva

Ultima actualizare:

    Sânii bărbatului semănau cu cei ai unei femeifoto: Hepta
Sânii bărbatului semănau cu cei ai unei femeifoto: Hepta

Un bărbat în vârstă de 26 de ani a avut o mare surpriză când s-a uitat în oglindă. Acesta și-a dat seama că i-au crescut sâni de femeie, iar pentru a găsi explicația, a cerut sfatul unui doctor.

Bărbatul, cunoscut sub numele de Domnul Li, a fost surprins să vadă că i-au crescut sâni. Când a cerut sfatul doctorului, acestuia nu i-a venit să creadă care era motivul. După ce i-au pus mai multe întrebări și i-au făcut mai multe analize, specialiștii au descoperit că sânii Domnului Li au crescut din cauza faptului că mânca prea mult pui, potrivit mirror.co.uk.

Doctorii i-au spus că puiul prăjit, pe care bărbatul îl consuma în fiecare zi, conținea hormoni de creștere care au declanșat dezvoltarea sânilor. Mai mult, aceștia l-au sfătuit să renunțe la mâncărurile de tip fast-food și să consume mai multe fructe și legume.

Puiul prăjit este una dintre cele mai populare mâncăruri din lume, iar în China din ce în ce mai mulți oameni încep să consume acest aliment. Testele au relevat faptul că puiul, dar și alte produse din carne, conțin hormoni de creștere și alte substanțe care pot afecta organismul.

image
image
image
image
image
image
femeie musca politisti jpeg
Kefalonia, Grecia FOTO Shutterstock
Derinkuyu orasul subteran FOTO wikipedia org jpg
Casă curată și frumoasă, Foto Pixabay (2) jpg
tatuaj henna freepik jpg
gradina freepik jpg