Face curăţenie în pielea goală cu 58 € pe oră


    Spălatul geamurilor  i se pare cel mai greuFoto: Guliver/ Getty Images
Spălatul geamurilor i se pare cel mai greuFoto: Guliver/ Getty Images

E mulţumită de slujba pe care şi-a ales-o! Jenny Smith este o femeie sexy care îşi trăieşte viaţa dintr-o meserie neobişnuită. Ea face curăţenie în pielea goală contra sumei de 58 de euro (259 de lei) pe oră.

De cinci ani, Jenny Smith, de 35 de ani, din Southampton, Marea Britanie, face pe menajera în pielea goală. Şi-a format deja o clientelă stabilă, dar are şi clienţi ocazionali. Pe săptămână, are în jur de 10 solicitări, câştigând 580 de euro (circa 2.590 de lei), adică în jur de 2.300 de euro (circa 10.270 de lei) pe lună. Spală geamuri, absoarbe praful cu aspiratorul şi spală podelele. Nu acceptă să cureţe sobele sau alte munci prea istovitoare. Cel mai greu i se pare să spele geamurile. Câştigurile sunt însă suficiente pentru a avea un trai decent. Jenny spune însă că are destule probleme în timp ce se duce la muncă în pielea goală. La început, a fost angajată a companiei Cleaned Bare, care are mai multe angajate ca menajere dezbrăcate. Apoi s-a gândit că e păcat să mai împartă câştigurile cu patronii, când poate face aceeaşi muncă pe cont propriu. Recunoaşte că ajunge să facă sex cu unii clienţi, numai dacă îi plac.

Dacă nu, nu îi lasă sub nici o formă nici să se apropie de ea. Şi-a găsit chiar şi un iubit din rândul clienţilor. Cel mai mult o deranjează când i se cere să se masturbeze în timp ce face curăţenie. “O dată mi s-a cerut să mă masturbez cu o perie de toaletă. Desigur că am refuzat. Altădată am dat peste un bătrân care încerca să se masturbeze în timp ce mă privea când făceam curăţenie”, a povestit femeia. Unul dintre clienţii ei stabili este un văduv de 50 de ani al cărui nume nu vrea să-l facă public. El o angajează în mod regulat, în fiecare săptămână. Cea mai mare parte a clienţilor sunt bărbaţi singuri. Jenny recunoaşte că nu e dornică să facă prea multă curăţenie. “Nu mă dau în vânt după această muncă, dar mă amuză când văd că oamenii dau bani ca să-şi satisfacă fanteziile”, spune femeia.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub isabela onoriu png
antonia sexy jpg
cub morris png
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
cub iuliana marciuc png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg