Fascinant! Vei fi surprins de ce se găsește în această peșteră din Thailanda

Ultima actualizare:

    Un turist a fost impresionat de ce a găsit în această peșterăFoto: Instagram
Un turist a fost impresionat de ce a găsit în această peșterăFoto: Instagram

Thailanda este una dintre cele mai frumoase țări din lume, având o cultură unică și obiective turistice fantastice. Nici minunile naturii nu lipsesc, iar această peșteră cu siguranță te va impresiona.

De la plajele însorite, marile temple budiste li junglele luxuriante, Thailanda pare locul ideal pentru orice turist care caută aventură. Un tânăr englez a descoperit recent un loc impresionant despre care turiștii străini nu au mai auzit până acum, nefiind marcat pe hartă, după cum precizează Daily Star.

El a descoperit o peșteră care la prima vedere nu pare o grotă obișnuită, dar odată ce a intrat să o exploreze, a fost uimit de ce a putut vedea. Este vorba despre Peștera Khao Luang, aflată la aproximtiv trei ore de mers pe jos de orașul Bangkok. În interiorul grotei se află unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale Thailandei, un templu budist.


    În interiorul grotei se află un impresionant templuFoto: Instagram
În interiorul grotei se află un impresionant templuFoto: Instagram

Imediat cum te apropii de peșteră, ești întâmpinat de numeroase maimuțe care abia așteaptă să le arunci ceva de mâncare, dar odată ce intri în grotă, ele se fac nevăzute. Intrarea se află pe după un deal, iar întreaga cale este ornată cu mici monumente. Potrivit localnicilor, aici era un tărâm locuit doar de femei tinere.

Mai adânc în peșteră se află un magnific templu, cu numeroase statui ale lui Budha. Unele dintre acestea au fost ridicate din ordinul regelui Rama al IV-lea, care a condus Thailanda între 1851 și 1868.

Cea mai mare statuie, care este făurită din aur, are în fața sa o serie de ofrande așezate pe altar, lăsate cel mai probabil și de alți vizitatori.

Un alt aspect fasinant al peșterii este faptul că lumina soarelui pătrunde prin găurile din tavan, oferind o atmosferă mistică.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net